Življenjski slog
03.03.2023 07:54
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni gravirni stroj s priročnim darilom

Vsak se želi po koncu delovnika sprostiti ob svojem najljubšem hobiju: igranje video iger, tek, gledanje filmov in serij, fitnes in podobno. To so klasični primeri hobijev, poznamo pa tudi bolj dotične, kot na primer lasersko graviranje, ki je postalo zelo dostopno tudi za laike in amaterje. Ne spada med najcenejše hobije, obenem pa tudi ne med najdražje. To dokazuje tudi laserski gravirni stroj Makibes X1, ki ga lahko na spletni strani GeekBuying dobite za ugodnih 180,07 € s pomočjo promocijske kode NNNMAKX15LE. Ob nakupu pa dobite povsem brezplačno še rezalno posteljo Sculpfun v velikosti 400 x 400 mm. Ponudba velja samo do 8. marca.

Laserski gravirni stroj Makibes X1: značilnosti

Makibes X1 uporablja 5,5 W diodni laser z majhnim fokusom 0,08 mm in natančnostjo graviranja 0,01 mm. Majhna velikost točke skupaj s kratkimi impulzi proizvaja visoko končno moč, ki omogoča natančnejše in globlje graviranje in rezanje. Lahko reže leseno ploščo debeline 12 mm in akrilno ploščo debeline 8 mm.

Laserski graver X1 je opremljen z laserjem s fiksnim fokusom, ki vam prihrani čas pri prilagajanju fokusa. S popolnoma kovinskim strukturnim okvirjem je laserski graver Makibes X1 čvrst in trpežen ter omogoča stabilno in natančno graviranje. Stroj je v modularni zasnovi, ki se enostavno in hitro sestavi. Stroj za lasersko graviranje je opremljen z laserskim ščitom na laserskem modulu, ki lahko v veliki meri filtrira difuzno svetlobo laserske točke. Priložena so tudi laserska zaščitna očala za boljšo zaščito oči.

Gravirni stroj X1 se lahko uporablja za graviranje na različne materiale, vključno z lesom, akrilom, usnjem, bambusom, blagom, jeklom itd.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več