SOFTWAREONE d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 57963789
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2198177
Transakcijski račun:
SI56 0201 0025 6206 648
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
SoftwareONE AG

Naša naloga je enostavna: podjetjem pomagati na poti k digitalni transformaciji. Kot član SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika celovitih programskih in oblačnih tehnoloških rešitev in storitev z več kot 30 letnimi izkušnjami, vam svetujemo pri oblikovanju tehnološke strategije, nakupu pravih programskih in oblačnih rešitev po pravi ceni ter upravljanju in optimiziranju programske opreme – vse to je povezano z našo lastniško platformo PyraCloud®.

Imamo več kot 7.700 usposobljenih strokovnjakov, pomagamo reševati izzive več kot 65.000 podjetij po svetu in smo vaš partner na poti k digitalni transformaciji. Naš portfelj storitev je primeren tako za velika, srednja kot mala podjetja.

Le nekaj organizacij lahko podjetjem ponudi tako širok nabor storitev. Nekatera podjetja cenijo sposobnost za izračun prihrankov in optimizacijo celotnega procesa pridobivanja in upravljanja programske opreme preko celotnega življenjskega cikla s strani enega ponudnika, druga pa raznolik portfelj ponudnikov strojne in programske opreme ter izkušenj pri svetovanju, storitvah, implementaciji in vzdrževanju poslovnih rešitev, ki jih ponujamo.

Za več informacij obiščite www.softwareone.si.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice