SGERM d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • 051 651 651
  • info@sgerm.si
  • sgermobil.si/
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 11597267
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2153254000
Transakcijski račun:
SI56 3300 0000 1069 998
Osnovna dejavnost:
G47.420 Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s telekomunikacijskimi napravami
Ustanovitelj:
Tomaž Sgerm

Sgermobil

Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ki je zapolnil vrzel in na enem mestu zbral vse potrebno za zadovoljstvo kupcev na področju mobilne telefonije. V ta namen od leta 2013 deluje spletna trgovina sgermobil.si, kjer svojim kupcem omogočajo udoben, prijazen in predvsem varen spletni nakup.


Zadovoljstvo uporabnikov je njihovo poslanstvo

Kako poskrbijo za vas?

Poleg spletne trgovine imajo kar 9 uspešnih prodajnih mest po Sloveniji, kjer lahko opravite vse storitve, vezane na Telekom Slovenije. S Telekomom Slovenije uspešno sodelujejo že od leta 2006. Tako na spletu kot v njihovih fizičnih prodajalnah vas čakajo najnovejša mobilna tehnologija. Izbirate lahko med svetovno priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Samsung , Apple, Huawei, LG, Xiaomi, CAT, myPhone in ostale. Slednja skrbi za potrebe starejše populacije, saj so telefoni myPhone opremeljeni z velikimi tipkami in robustno zasnovo, odporno na vodo, prah in udarce.

Poleg mobilnih telefonov imate dostop tudi do pametnih ur, s katerimi boste lahko nadzirali potek vašega dneva in spremljali napredek pri telovadbi. Na voljo so najnovejše pametne ure znamke Samsung in Huawei, opremljene z merilci srčnega utripa, kalorij, razdalje in z drugimi naprednimi funkcijami. Izbirate lahko med športnimi, otroškimi in elegantnimi pametnimi urami raznih barv in oblik.

V vaš žep spravijo zmogljivost osebnega računalnika v obliki tabličnih računalnikov znamke Samsung. Ker pa so elektronske naprave vse pametnejše, potrebujejo ustrezno zaščitno opremo, saj so pametna vezja občutljiva na udarce. Za vse izdelke so pripravili ustrezna zaščitna stekla, med njimi tudi robustna DOME GLASS zaščitna stekla, ki ponujajo zanesljivo zaščito pred praskami in udarci. Za mobilne naprave Samsung in Huawei razpolagajo z originalno zaščitno opremo folij, ovitkov in stekel.

Niso pa pozabili na dodatno opremo, ki jo potrebujete za nemoteno uporabo mobilnih aparatov. V pestri ponudbi lahko brskate med visokokakovostnimi zvočniki, polnilci, brezžičnimi in žičnimi slušalkami, prenosnimi baterijami in ostalo zabavno elektroniko.

Dnevno posodabljajo rubriko aktualne akcijske ponudbe, kjer vas razvajajo z darilnimi paketi ter z akcijskimi cenami mobilnih telefonov in dodatne opreme.


Sgermobil in Samsung sta združila moči

Leta 2018 so v mrežo partnerjev dodali Samsung Slovenija in odprli prvi Samsung center v Sloveniji, kjer lahko izkusite enkratno doživetje pri uporabi Samsung produktov s področja mobilne telefonije. Niso se pa ustavili samo pri pametnih telefonih. Ponudbo so razširili s Samsung zabavno elektroniko. Vaše delovne ali domače prostore lahko opremite s Samsung TV sprejemniki, monitorji, zvočniki in prikazovalniki.

Če vam to ne zadostuje, lahko izkusite učinkovitost Samsung pralnih in pomivalnih strojev ter moč hlajenja Samsung klimatskih naprav.

Najnovejši pametni telefoni in ostala zabavna elektronika vas čaka na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: