Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI27274799
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5990980000
Št. zaposlenih:
2
Transakcijski račun:
SI56 0201 1001 3678 178
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Darjo Remec

Vodenje podjetja je na splošno sestavljeno iz šest funkcionalnih področij: strategija, trženje, finance, človeški viri, oprema ter delovanje. Razumevanje in vodenje vsakega področja je zahtevna naloga za sleherno vodjo, še posebej v manjših podjetjih. V podjetju Naturalis d.o.o. poslujejo na področju razvoja, prodaje in vzdrževanje lastne programske opreme že od leta 1997. Razvili so več programov, s katerimi olajšajo upravljanje delovnih funkcij tako večjim kot manjšim podjetjem, predvsem za potrebe računovodstva, financ in davkov.

Kljub različni vlogi oziroma namenu uporabe so vsi moduli in programske rešitve med seboj združljive. Tako lahko istočasno uporabljate programe za:

  • Gostinstvo in trgovine
  • Materialno-skladiščno poslovanje
  • Registracijo delovnega časa
  • Evidenco opravljenega dela
  • Potne naloge
  • Kadrovsko evidenco

Strokovnjaki podjetja Naturalis ažurno spremljajo novosti na področju informacijske tehnologije, kar jim omogoča, da so njihovi programi vedno v koraku s časom. Za uporabnike to pomeni, da je priročnost oziroma uporabnost teh programov primerna za njihove današnje in bodoče potrebe. Z naprednimi programskimi orodji, ki so poleg strokovnega znanja nepogrešljiv pripomoček v njihovi razvijalski delavnici, lahko prilagodijo vsak modul tako, da je pisan »vam na kožo«. Če niste prepričani, ali sploh potrebujete namenske programe za vodenje podjetja, vas vabijo, da se dogovorite za brezplačno predstavitev Naturalis programov.

Naturalis mobilna davčna blagajna: preprosta, zmogljiva in zanesljiva

Davčne blagajne so v uporabi že od leta 2015, obvezne pa so postale leto kasneje z novo zakonsko ureditvijo. Po začetni zmedi, ko uporabniki niso vedeli, ali sploh potrebujejo davčno blagajno, je sedaj v ospredju vprašanje, ali vaša davčna blagajna sledi razvoju informacijske tehnologije. Torej, ali je dovolj hitra, priročna, preprosta za uporabo in predvsem v skladu z zakonom.

naturalis-fakture-mobilna-davčna-blagajna

Podjetje Naturalis želi z mobilno davčno blagajno Fakture svojim uporabnikom omogočiti karseda dobro uporabniško izkušnjo. Zato je njihova davčna blagajna preprosta za uporabo, zmogljiva in tudi poceni. Preizkusite jo lahko z vnaprej pripravljenimi testnimi podatki in v manj kot 10 sekundah natisnete svoj prvi račun. Blagajna se avtomatsko posodablja, kar pomeni, da boste vedno poslovali v skladu z zakonodajo, vsi podatki pa se sproti shranjujejo v oblak, kar vam zagotavlja dodatno varnost in preglednost. Če boste ostali brez internetne povezave, se bodo vsi računi avtomatsko potrdili po ponovni vzpostavitvi povezave. Davčno blagajno Fakture lahko prenesete iz uradne trgovine Google Play.

Mobilna davčna blagajna je združljiva z vsemi programi iz portfelja Naturalis, ki jih lahko najdete tukaj. Po mnenju njihovih strank je program Fakture eden najbolj enostavnih in prijaznih programov za izdajanje računov. Program je popolnoma odprt, kar pomeni, da lahko izdelate poljubno število različnih tipov dokumentov. Za hitrost in enostavnost poskrbijo skrbno izbrane funkcije: kopiranje podobnih računov, avtomatska stornacija, tiskanje in podobno.

Kaj vse omogoča mobilna davčna blagajna?

Poleg izdaje računov lahko s programom natisnete POS račune preko Bluetooth povezave, USB kabla, tiskalnikov Epson in Star ali pa s tiskalnikom v oblaku. Ostale funkcionalnosti davčne blagajne so:

  • Prodaja s čitalcem črtnih kod
  • Uporaba predala za denar in prikazovalnika za stranke
  • Priročnost programa v raznolikih področjih, od gostinstva do kmetijstva
  • Podpora za QL plačevanje banke Intesa Sanpaolo
naturalis-fakture

V primeru nesreče ali okvare imate vedno na voljo varnostno kopijo računov in podatkov, ki se samodejno shranjujejo na zaščiten oblak ali pa v Google Drive. Program prav tako ponuja vse izpise, ki jih potrebujete za računovodstvo, od prometa prodajalca, dnevnika prodaje do prodanih artiklov in analize prometa.

Več o podjetju Naturalis in njihovih programskih rešitvah na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

naturalis-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.