NARVIS d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Cesta XIV. divizije 5, 2000 Maribor
  • 02 620 35 90
  • info@narvis.si
  • www.narvis.si/
Davčna št.:
58049428
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3410846000
Transakcijski račun:
SI56 0451 5000 1505 172
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
Bojan Kuzmič

Potrebujete kakovostne IT storitve, računalniško podporo in poslovne IT rešitve na ključ? Podjetje Narvis d.o.o. z najsodobnejšimi znanji zagotavlja kakovostno delovanje IT opreme in sodobne rešitve, ki so gonilo razvoja vsakega podjetja. Svetujejo in nudijo celovito podporo pri načrtovanju, implementaciji in vzdrževanju IT opreme, storitev in poslovnih rešitev.

Nudijo torej sistemske storitve, omrežje in komunikacijske rešitve, ob tem seveda poskrbijo za IT varnost in zaščito. Prav tako je na voljo računalništvo v oblaku, programske oprema in načrtovanje IT sistemov.

IP telefonija za brezskrbno in celovito komunikacijo

Ne glede na to, ali gre za zagotavljanje storitev, kot je IP telefonija za velika in mala podjetja, startupe, klicne centre ali hotele, Narvis vzpostavlja moderne, napredne in modularne IP telefonske centrale, pri katerih vas bodo poleg celovitosti ponudbe razveselili nižji stroški in bolj zadovoljne stranke.

Telefonska centrala 3CX se pripoji na obstoječe CRM, ERP in druge programske rešitve, ne glede na to, ali teče na vaših strežnikih, namenski napravi ali v oblaku. Tako dobite večjo učinkovitost, mobilnost in sledljivost pri komunikaciji. Z vsem, kar nudi moderna IP telefonija, lahko urejate uporabnike, čakalne vrste, odzivnike, konference …

Narvis nudi integracijo v telefonske sisteme in mobilne naprave v podjetju. Ima točno to, kar podjetje potrebuje. Poskrbi za celovito in enotno komunikacijo znotraj organizacije.

Video domofon – kjerkoli in kadarkoli

Za poslovne prostore, skladišča, oddaljene lokacije, pa tudi za hotele vzpostavljajo video domofonske sisteme, ki omogočajo sodobno žično ali brezžično dvosmerno komunikacijo z obiskovalci v poslovnih prostorih, možnosti odpiranja in zaklepanja vrat v oddaljenih lokacijah, skladiščih, hotelih.

Video domofon je odlična rešitev, s katero uporabnik preko kamere vidi obiskovalca, vzpostavi dvosmerno komunikacijo ter uporabi vrsto dodatnih funkcionalnosti, kot so odpiranje ali zaklepanje vrat, preusmeritev komunikacije na drug telefon in podobno. Video domofon je moderna rešitev, ki lahko v določenih panogah močno poenostavi poslovanje.

Programiranje in razvoj naprednih rešitev na ključ

Potrebujete Microsoftove poslovne rešitve, kot je Microsoft Office 365? Vse odgovore dobite pri podjetju Narvis, ki je strokoven in izkušen partner na področju razvoja in vzdrževanja spletnih aplikacij in rešitev.

Programerji z dolgoletnimi izkušnjami zagotavljajo strokovno analizo poslovnih zahtev, svetovanje, razvoj, uvajanje in vzdrževanje vseh oblik spletnih aplikacij. Portfelj njihovih storitev je pester in podjetjem zagotavlja popolno podporo. Od omenjenega razvoja programske opreme in poslovne IP telefonije do storitev, kot je računalništvo v oblaku.

Nudijo tudi sistemske storitve, kot so strežniške rešitve, omrežja in omrežni sistemi, hkrati pa se zavedajo pomena varnosti in zaščite IT sistemov. Vsako podjetje, ki želi biti odporno na pasti digitalizacije, mora poskrbeti za varnost in varnostno kopiranje podatkov. V nasprotnem primeru lahko kaj hitro izgubi podatke ključnega pomena. Tega si zagotovo ne želi nihče, saj izguba prinese neslutene posledice. S pomočjo podjetja Narvis boste vedno na varni strani.

Narvis podpora prinaša vrsto prednosti

Ob vseh rešitvah, ki jih nudi sodobna tehnologija, podjetje potrebuje tudi podporo in vzdrževanje kompleksnih sistemov. Po možnosti podporo na daljavo, ki je učinkovita in hitra, hkrati pa so njeni stroški nižji od tradicionalne podpore.

Prihranite tudi čas, ko bi izpad dela pomenil nepotrebne zaplete in konec koncev tudi finančne posledice.

Poslanstvo podjetja Narvis je biti verodostojen partner ter zagotavljati učinkovito podporo in napredne informacijske rešitve za učinkovito, brezprekinitveno in varno poslovanje podjetja.
Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: