CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 60987383
Matična št.:
2082381000
Transakcijski račun:
SI56 2900 0005 3343 843 UNICREDIT
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti

Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak dan se naša odvisnost od računalnika povečuje, zato je njegova varnost in optimalnost delovanja ključnega pomena. Veliko časa in denarja posvetimo izbiri strojne in programske opreme, premalo pa vzdrževanju in servisiranju. Prej ko slej tudi najbolj zmogljivi računalnik začne izgubljati moč, bodisi zaradi starosti, dotrajanosti opreme ali neprimernega vzdrževanja. Zaupajte vaše računalnike podjetju Creaction, Gaj Cerjak s.p., ki bo poskrbel za pravilno vzdrževanje in hitro servisiranje računalnikov ter računalniške opreme.

S pravilnim in rednim vzdrževanjem se lahko ognete številnim težavah na strojni in programski opremi. Če niste dovolj samozavestni, da bi se lotili vzdrževalnih del v notranjosti računalnika, potem vam pri tem pomagajo strokovnjaki podjetja Creaction. Prav tako se lotijo digitalnega okolja, in sicer posodobijo vso potrebno programsko opremo, znebijo se navlake, ki se nabira skozi leta uporabe in vam razložijo pametne prakse za čim daljše brezhibno delovanje računalnika.

Načrtovanje in izgradnja omrežij

Ker so omrežja v središču sodobnega poslovanja, lahko načrtovanje omrežja močno vpliva na poslovne rezultate. Iskanje pravega ravnovesja med zmogljivostjo omrežja, varnostjo in stroški zahteva edinstveno kombinacijo tehničnih spretnosti in sposobnosti upravljanja projektov. Podjetje Creaction vam zagotovi robustno omrežje, ki bo delovalo hitro in učinkovito ter omogočala integracijo vseh aplikacij, ki si jih želite. Poskrbeli bodo, da ne boste imeli opravka z nepotrebnimi in dragimi izpadi dela.

Postavitev in vzdrževanje strežnikov

Poleg izgradnje omrežij pri podjetju Creaction poskrbijo tudi za postavitev in vzdrževanje kakovostnih strežnikov. Tako kot vsa ostala računalniška oprema tudi strežniki potrebujejo redno vzdrževanje. Njihovo vzdrževanje je še toliko bolj pomembno, če vzamemo v obzir količino podatkov, ki se nahajajo na strežnikih. Vzdrževanje vključuje stalno spremljanje in analiziranje delovanje strežnikov. Preventivno vzdrževanje ne le zmanjša težave s strežnikom, ampak lahko tudi podaljša življenjsko dobo.

Reševanje podatkov iz medijev

Če ste se držali vseh napotkov in redno vzdrževali svoj računalnik, potem ste podaljšali življenjsko dobo računalnika vsaj za nekaj mesecev ali tudi več let. Vseeno pa ima vsaka strojna oprema svoj življenjski cikel in prej ko slej bo prišlo do okvare. Tudi takrat vam lahko priskočijo IT strokovnjaki Creaction, ki vam bodo rešile vse podatke iz različnih medijev.

Prav tako vam bodo svetovali in pomagali pri izbiri ustrezne računalniške opreme glede na vaše potrebe in zahteve.

Več o podjetju Creaction na njihovi spletni strani. Za vsa vprašanja so vam na voljo prek e-poštnega naslova gaj@creaction.si in telefonske številke 041 685 407.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CREACTION GAJ CERJAK s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.