COMTRON d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Tržaška cesta 21, 2000 Maribor
  • 02 300 35 00
  • comtron@comtron.si
  • www.comtron.si
Davčna št.:
SI 11931477
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5298156

COMTRON d.o.o, napredna računalniška tehnologija je eno vodilnih računalniških podjetij v Sloveniji, s sedežem v Mariboru.

Ukvarjajo se z:

– inženiringom in consultingom za področje informacijskih sistemov,
– vzdrževanjem informacijskih sistemov,
– proizvodnjo vseh vrst računalniških sistemov, omrežij, komunikacij …
– prodajo računalnikov, računalniških komponent, programske opreme …
– razvojem poslovne programske opreme in spletnih rešitev.

Podjetje je organizirano na štri profitne centre (PC):

I. PC Inženiring je napredna sistemska hiša z oddelki:

– sistemskega inženiringa,
– servisno – tehnične službe,
– programskega oddelka za spletne rešitve B2B, B2C
– komercialne službe za prodajo strojne in programske opreme podjetjem.

Obsega rešitve z vseh poslovnih področij s poudarkom na elektronskem poslovanju. Programske rešitve TRON InterCenter temeljijo na popolni objektni orientiranosti v omrežjih (internet/intranet), za razliko od klasičnih rešitev pa so le-te dostopne uporabnikom od koder koli in na enak način, pa naj bo to na delovnem mestu, na poti ali od doma. Z uporabo večnivojske arhitekture in transakcijskega strežnika se programski izdelek TRON InterCenter uvršča v najvišji varnostni nivo zanesljivosti.

Spletni informacijsko-trgovski del portala www.akcija.si je eden največjih, najcenejših, najbogatejših in najvarnejših slovenskih centrov sodobnih nakupov. Razvoj svetovnega spleta je omogočil ne le takojšnjega primerjanja izdelkov in cen, ampak tudi pričakovanja, da bodo vsi izdelki dosegljivi na enem mestu in po najnižjih cenah. Vse to je www.akcija.si.

IV. FotoPlus

Fotoplus se ukvarja z razvijanjem fotografij ter ima večletno tradicijo. Ponujajo vam izdelavo fotografij v kar 20-ih različnih formatih, od velikosti 9×13 do 30×45. V sodelovanju s podjetjem FujiFilm, ki je že vrsto let vodilni proizvajalec tovrstne opreme, zagotavljajo prvorazredno storitev in s tem zadovoljstvo uporabnikov. Izdelavo fotografij nadzoruje strokovno usposobljena ekipa, saj je njihovo osnovno vodilo kvaliteta. Svojo ponudbo so razširili tudi na področje digitalnega tiska. S tem so pridobili možnost izdelave personaliziranih izdelkov, kot so koledarji, podloge za miške in ostali artikli, oblikovani po želji strank. Pri tem bi izpostavili izdelavo fotoknjig kot novost, ki sevedno bolj uveljavlja na trgu.


Deli z drugimi: