Biro oprema Žolnir d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI21275122
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5354382000
Št. zaposlenih:
6
Transakcijski račun:
IBAN SI56 0400 1005 0000 773
Osnovna dejavnost:
G46.660 Trgovina na debelo s pisarniškimi stroji in opremo
Ustanovitelj:
Romana Žolnir, Dušan Žolnir

Žolnir_biro_oprema

Ali lahko vaša pisarna funkcionira brez pisarniške opreme? Ste se kdaj vprašali, katere so glavne prednosti sodobne pisarniške opreme na vašem delovnem mestu? Vse odgovore najdete pri podjetju Biro oprema Žolnir, ki že 35 let pooseblja vrhunsko kakovost pisarniške opreme. Njihova glavna dejavnost je prodaja, servis in najem fotokopirnih ter multifunkcijskih naprav. Ob strani jim stoji največji uvoznik priznanih fotokopirnih strojev, multifunkcijskih naprav, tiskalnikov in druge pisarniške IT opreme, Konica Minolta Slovenija.

Delujejo na področju celotne Slovenije, kjer oskrbujejo tako večja kot tudi manjša podjetja, zasebnike in javne zavode. Njihova glavna prednost se skriva v dolgoletnih izkušnjah, prodaji in kakovostnemu servisu fotokopirnih strojev, s katerimi so si zagotovili zvestobo strank.

Biro oprema Žolnir: nakup ali najem?

Naslednjič, ko bo vaše podjetje potrebovalo nove tiskalnike ali kopirne stroje, boste nedvomno morali sprejeti odločitev, s katero se spopadajo številna podjetja. Nakup ali najem tiskalne opreme? Z najemom boste poskrbeli, da vaša oprema sledi tehnološkim standardom in napredku v industriji. Včasih so kopirni stroji samo kopirali, danes prevladujejo multifunkcijske naprave, ki so bile zasnovane za reševanje težav z različnimi tehnologijami. To pomeni, da lahko z eno napravo izvajate vse naloge, brez da bi zamenjali lokacijo in napravo.

Pri podjetju Biro oprema Žolnir ponujajo v najem raznovrstne multifunkcijske naprave, s katerimi boste imeli nadzor nad svojim proračunom, kajti najem tiskalnika omogoča predvidevanje stroškov na podlagi realne porabe. Glavne prednosti najema fotokopirnega stroja so:

 • brez začetne investicije,
 • fiksni stroški in realna poraba natisnjenih kopij,
 • brez nepredvidljivih stroškov vzdrževanja in nakupa dodatne tiskalne opreme,
 • v primeru okvare priskrbijo nadomestni stroj, s čimer se izognete daljšemu izpadu dela,
 • možnost menjave stroja zaradi spremembe potreb.

Kot že rečeno, priljubljenost in prodaja multifunkcijskih naprav vztrajno narašča. Večnamenski tiskalnik izboljša upravljanje dokumentov tako, da vso tiskovno infrastrukturo podjetja prestavi na eno mesto, tako fizično kot digitalno. Večnamenski tiskalniki za delovanje potrebujejo manj prostora in sredstev. Prihranili boste na električni energiji, potrošnemu materialu in stroških vzdrževanja. V podjetju Biro oprema Žolnir so pripravili raznoliko ponudbo najnovejših črnobelih, barvnih multifunkcijskih naprav in tiskalnikov. V njihov prodajni portfelj spada tudi potrošni material, kot so barve, kartuše in razvijalne enote.

Kakovostna in odzivna servisna ekipa

Kakovostna servisna dejavnost sestoji iz prodaje rezervnih delov in pomožnega materiala ter izkušene servisne ekipe. Če želite zagotoviti dolgo življenjsko dobo svojim napravam, so servisi obvezni. Prednost Žolnir servisne podporne službe je v hitrem odzivnem času, izkušenosti in znanju, ki ga njihovi serviserji s pomočjo zastopnika pridno nadgrajujejo tudi s seminarji v tujini.

Novodobni strojni park na Kovinarski ulici 10 v Celju z večopravilnimi stroji Konica Minolta vsakodnevno preizkusi večje število podjetij in posameznikov, ki ne želijo izgubljati dragocenega časa s tiskanjem in kopiranjem večje količine dokumentov. Poleg tiskanja vam nudijo tudi:

 • oblikovanje vizitk, dokumentov, koledarjev
 • termično obdelavo formata do širine A3
 • tiskanje na banner
 • tiskanje načrtov in plakatov
 • tiskanje na majice
 • izdelovanje nalepk za polepitev avtomobilov, vitrin …

Več o storitvah in prodajni ponudbi podjetja Biro oprema Žolnir na njihovi spletni strani.

Žolnir_biro

Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Biro oprema Žolnir d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Biro oprema Žolnir d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.