ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana
  • 01 810 91 92
  • info@admiraldynamics.com
  • admiraldynamics.com/
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 84234393
Matična št.:
3916545000
Transakcijski račun:
SI56 0317 1100 1449 065
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Jure Jesenovec

Digitalna transformacija ni le beseda enodnevnica, ampak postavlja trende in smernice za nadaljnji razvoj poslovnih procesov. Nove in transformativne tehnologije so osvajala delovna mesta že pred pandemijo in jim omogočala razvoj inovacij in dvig uspeha v vse bolj digitalnem svetu. Leto 2020 je podrlo vse načrte podjetij o digitalni preobrazbi. Kar so želeli narediti v nekaj letih, so bili sedaj primorani storiti v nekaj mesecih. Digitalna transformacija je bila ključnega pomena pri odzivu na motnje delovnih in poslovnih ekosistemov. Večina podjetij je okrepila svoja digitalna prizadevanja, s katerimi so se lahko spopadla s to nenadno spremembo. Pri tem so jim pomagala specializirana podjetja za digitalno preobrazbo, kot na primer podjetje Admiral Dynamics.

Podjetje Admiral Dynamics ima dolgoletno zgodovino uspeha na področju avtomatizacije marketing, prodajnih in storitvenih procesov. Zavedajo se vrednosti podatkov. Vpogledi v uporabniško izkušnjo, uporaba inteligence in ustreznih operativnih orodij pomagajo pri doseganju dolgoročnih trajnostnih ciljev. Konec leta 2018 so prevzeli slovensko podjetje Innito informacijski sistemi, vodilno slovensko podjetje za implementacijo Microsoft Dynamics CRM.

admiral-dynamics-digitalna-transformacija-model-zrelosti-1

Na katere storitve podjetja Admiral Dynamics se lahko zanesete?

Digitalni strokovnjaki bodo poskrbeli za optimizacijo poslovnih tokov, kar zajema izdelavo, prilagoditev in integracijo posameznih rešitev. Optimizirajo vam lahko celotni ekosistem ali le posamezen segment. Lotijo se analize obstoječega stanja vašega poslovanja. Izdelajo posnetke trenutnega stanja in analizirajo poslovne procese, strojno in programsko opremo in zaledne informacijske sisteme. Tudi tukaj se lahko odločite za analizo celote ali le določenega segmenta. Po končani analizi vam predlagajo smiselne izboljšave za področja z največ potenciala za napredek.

Lotijo se tudi preobrazbe pri trženju, kjer z lastniškimi rešitvami avtomatizirajo in optimizirajo dinamiko obiskovanja in komunikacije z možnostjo on line zajemanja povratnih informacij, kar med drugim omogoča takojšnje reagiranje na dogajanje na trgu. Za administratorje in napredne skrbnike sistema pripravijo prilagojena delavnice in specialistična usposabljanja z CRM rešitve.

admiral-dynamics-digitalna-transformacija-model-zrelosti

Modeli zrelosti

Med grajenjem podjetja, sistema ali česa podobnega, si vsak vodja želi imeti vpogled v trenutno stanje oziroma uspešnost projekta. Želi si imeti možnost spremljati uspešnost in določiti osnovne standarde, ki jih je treba izpolniti in jih med seboj tudi primerjati. Pogosto se uporabljajo znane metrike, kot so KPI, OKR in podobno. Toda te meritve je pogosto težko uporabiti za kvalitativne podatke. Tu lahko modeli zrelosti postanejo izjemno uporabno orodje.

Več o podjetju Admiral Dynamics na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: