Pametne ure
01.03.2021 12:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 6 veliko obeta

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 6 naj bi za malo denarja ponuja veliko.
Pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 6 naj bi za malo denarja ponuja veliko.

Podjetje Xiaomi je pred skoraj letom dni predstavilo nadvse zanimivo pametno zapestnico Xiaomi Mi Band 5, ki je pričakovano izpolnila vsa pričakovanja kupcev. Opremljena je z zaslonom AMOLED, in sicer s 3-centimetrsko oziroma 1,2-palčno diagonalo ter s podporo za brezstično plačevanje NFC. To pomeni, da lahko novo pametno zapestnico podjetja Xiaomi povežemo s plačilnim sistemom Google Pay in jo uporabljamo za brezstično plačevanje, kar s pridom uporabljajo predvsem tehnološko naprednejši uporabniki.

Kmalu pa naj bi podjetje Xiaomi ponudilo v prodajo dostojnega naslednika pametne zapestnice Mi Band 5, in sicer model Mi Band 6. Po prepričanju poznavalcev bo nova zapestnica predstavljen kmalu, in sicer skupaj s pametnima mobilnima telefonoma Xiaomi Mi 11 Pro in Redmi Note 10. Glede na spletne govorice naj bi novost ponujala precej več možnosti v primerjavi z obstoječim modelom. Med njimi gre izpostaviti predvsem merilnik nasičenosti kisika v krvi in podporo za digitalno asistentko Alexa. Poleg tega naj bi pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 6 razpolagala s 1,1-palčnim oziroma 2,8-centimetrskim zaslonom.

Nova pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 6 naj bi bila še bolj prilagojena športnikom. Namesto zdajšnjih 11 prednastavljenih aktivnosti jih bomo namreč našli kar 30. Če bo šlo vse po načrtih, bo nova pametna zapestnica Mi Band 6 podjetja Xiaomi po vsej verjetnosti nared za prodajo še pred pričetkom poletja. Z nakupom vsekakor velja nekoliko počakati, saj naj bi zanjo bilo treba odšteti zgolj okoli 30 evrov.


Prijavi napako v članku