Telefoni
06.03.2015 10:01

Deli z drugimi:

Share

Oppo R1x prihaja v Evropo!

Pametni mobilni telefon R1x podjetja Oppo naj bi bil naprodaj po izjemno ugodni maloprodajni ceni.
Pametni mobilni telefon R1x podjetja Oppo naj bi bil naprodaj po izjemno ugodni maloprodajni ceni.

Pametni mobilni telefon R1x podjetja Oppo se bo zlahka prikupil tako nekoliko zahtevnejšim uporabnikom kot ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin in iger. Novost namreč ponuja izjemno ugodno razmerje med zmogljivostjo in maloprodajno ceno. Poleg tega se lahko pobaha še s safirnim steklom na hrbtni strani in kovinskim ohišjem, v Evropo pa bo zašel že v prvi polovici aprila.

Pametni mobilni telefon Oppo R1x je zlahka kos tudi nekoliko zahtevnejšim računskim nalogam, saj je opremljen s 4-jedrnim in 64-bitnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 615 frekvence 1,5 gigahercev, sistemskim pomnilnikom kapacitete dveh giabajtov iin vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora. Ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin se bosta zagotovo prikupila 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk in zmogljivi grafični pogon Adreno 405. Zajem fotografij in videoposnetkov pa so inženirji podjetja Oppo zaupali dovolj kakovostnemu digitalnemu fotoaparatu Sony IMX214 ločljivosti 13 milijonov točk, za opravljanje videokonferenc pa je na voljo kamera ločljivosti 5 milijonov točk.

Da pametnemu mobilnemu telefonu Oppo R1x ne bi prehitro zmanjkalo moči skrbi baterija kapacitete 2.420 (mili)amper ur, na vgrajenem polnilniku pa je namešča prirejena različica operacijskega sistema Android 4.4 KitKat, ki sliši na ime Color OS 2.0.1. Novost bo naprodaj v beli in modri barvi, njena maloprodajna cena pa še ni bila razkrita.

Vas zanima več iz te teme?
Oppo telefoni

Prijavi napako v članku