Telefoni
16.06.2014 17:25

Deli z drugimi:

Share

Opozorilo vsem iPhone uporabnikom

Okvara na polnilcih!
Opozorilo vsem iPhone uporabnikom
Opozorilo vsem iPhone uporabnikom

Pri Applu so odkrili težavo z nekaterimi telefonskimi polnilci. Obstaja namreč možnost, da se pri polnjenju preveč segrejejo in s tem lahko pride do hujših posledic. Izdano opozorilo se nanaša na polnilce, ki so prodajali skupaj z modeli iPhone 4S, 4 in 3GS v obdobju od oktobra 2009 do septembra 2012.

Slovenija je na seznamu držav, kjer so se prodajali t.i. 5W USB Power adapterji. Prav tako se na seznamu nahaja velik del ostalih evropskih držav kot so Hrvaška, Nemčjia, Avstrija in Italija. Celoten seznam držav se nahaja tukaj.


V primeru, da ste eden izmed uporabnikom omenjenih iPhone modelov in ste telefon kupili v Sloveniji ali drugje v Evropi je priporčljivo, da preverite hrbtno stran vašega polnilca. Okvarjene polnilce boste prepoznali po tem, da sta črki CE izpisani v temno sivi barvi. Prav tako se na hrbtni strani nahaja zapis modela A1300. Pri Applu priporočajo, da se odpravite do najbližjega Applovega certificiranega trgovca kjer boste brezplačno prevzeli nov model polnilca A1400. Slednjega boste prav tako prepoznali po izpisu črk CE, ki so v tem primeru bele barve s svetlo sivo obrobo.


Poleg polnilca boste s sabo morali prinesti tudi vaš iPhone saj se bo ob menjavi preverila serijska številka telefona.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku