Pametne ure
17.04.2021 10:11

Deli z drugimi:

Share

OnePlus Watch na voljo v predprodaji!

Pametna ročna ura OnePlus Watch je lahko vaša že za 159 evrov.
Pametna ročna ura OnePlus Watch je lahko vaša že za 159 evrov.

Težko pričakovana pametna ročna ura OnePlus Watch je končno na voljo v predprodaji. To je mogoče naročiti preko spletne povezave https://www.oneplus.com/si/product/oneplus-watch. Novost ni pretirano draga, saj bo zanjo treba odšteti zgolj 159 evrov. Uraden pričetek prodaje pametne ročne ure OnePlus Watch pa se bo pričel 30. aprila letos.

Pametna ročna ura OnePlus Watch naj bi se brez težav kosala s konkurenco. Novost premera 46 milimetrov je namreč opremljena s kakovostnim zaslonom in temelji na osnovi operacijskega sistema RTOS. Ta lahko merili nasičenost krvi s kisikom, za shranjevanje podatkov pa je na voljo štiri gigabajte prostora. Le dva gigabajta sta sicer razpoložljiva, kar zadošča za okoli 500 glasbenih datotek. Zato verjamemo, da uporabniki ne bodo prikrajšani za glasne užitke.

Tu najdemo še baterijo s podporo za hitro polnjenje Warp Charge. Zgolj 20 minutno polnjenje baterije naj bi zadoščalo za en teden avtonomije delovanja. Pred vodo in prahom pa pametno ročno uro ščiti zaščita skladna s standardom IP68. Novost lahko v vodi brez skrbi uporabljamo do globine 50 metrov. Tu najdemo še podporo za satelitsko navigacijo GPS, vsi vadbeni podatki pa se shranjujejo v namensko aplikacijo OnePlus Health.


Prijavi napako v članku