Programska oprema
16.11.2005 08:25
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Okrepitev za svoj protivirusni program

Panda Software predstavlja novi TruPrevent Personal 2006, rešitev za proaktivno zaščito uporabnikov, ki uporabljajo protivirusne proizvode proizvajalcev, drugih kot Panda Software.

Novi TruPrevent Personal 2006 odkriva vse vrste neznanih groženj: viruse, črve, trojance, klicalne programe, potegavščine ter druga varnostna tveganja … Poleg tega in zaradi vse večje grožnje vohunskih programov je bil pregledovalnik okrepljen, tako da rešitev Pande Software lahko odkriva in blokira neznane vohunske programe takoj, ko se zaženejo.

TruPrevent Personal 2006 odkriva in blokira tudi običajne procese za napade farming (pharming), nevarne tehnike online zlorab, s katerimi se uporabnike, ki vstopajo na bančne spletne naslove, preusmerja na lažne naslove, identične originalnim, toda narejene za krajo zaupnih bančnih podatkov.

Tehnologije TruPrevent neznane grožnje odkrivajo z analiziranjem njihovega obnašanja s koleracijskim modulom, ki temelji na tehnikah umetne inteligence ali analizi “genetičnega profila” zlonamernih kod s tehnologijo Genetic Heuristic Engine. Vključujejo tudi pregledovalnik, ki lahko pr. nadzoruje dostop do kritičnih sistemskih procesov. To zagotavlja, da so računalniki, zaščiteni s TruPrevent Personal 2006 varni pred novimi grožnjami že takoj ob njihovem pojavu, ne da bi bile potrebne posodobitve. Rešitev Pande Software deluje povsem transparentno do uporabnikov, tako da se jim ni potrebno odločati, in brez vpliva na delovanje sistema.

TruPrevent Personal 2006 ne zamenjajo tradicionalnih protivirusnih rešitev, temveč jih dopolnjujejo. Delujejo kot dodatna, druga linija obrambe za računalnike in ponujajo boljšo celotno varnost.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več