Računalništvo, telefonija
22.03.2017 12:03
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlične telefoni UMi lahko zdaj dobite po akcijskih cenah

Odlične telefoni UMi lahko zdaj dobite po akcijskih cenah
Odlične telefoni UMi lahko zdaj dobite po akcijskih cenah

Eden največjih spletnih trgovcem, Gearbest, je pripravil posebno akcijo, v kateri lahko odlične telefone znamke UMi dobite po krepko znižanih cenah. Gre za telefone, ki jih odlikujejo tako odlične tehnične karakteristike, kot tudi lep minimalističen dizajn. Ponudba obsga telefone različnh cenovnih in zmogljivostnih razredov, od nekoliko šibkejših do zelo zmogljivih.

UMi Digi Z Pro in UMi Z

Najvišje na vrhu “prehranjevalne verige” je model z oznako UMi Digi Z Pro. Tega v prvi vrsti odlikuje velik 14-centimetrski (5,5”) zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Poleg dobrega zaslona, pa se UMi-jev paradni konj lahko pohvali tudi z izjemnimi strojnimi specifikacijami. V drobovju namreč počiva 10-jedrni procesor Helio X27, ki podatke preračunava pri 2,6 gigahercih, telefon pa je opremljen še s 4 gigabajti RAM-a in 32 gigabajti vgrajenega spomina. Navduši pa tudi na področju fotografije, saj ima tako zadaj, kot spredaj odlični kameri z ločljivostjo 13 MP.

S skoraj enakimi karakteristikami se lahko pohvali tudi telefon UMi Z, ki je prav tako del posebne akcijske ponudbe, le da je na voljo za nekoliko nižjo ceno kot Digi Z Pro.

UMi Plus E in UMi Plus

S 14-centimetrskim zaslonom se ponaša tudi model UMi Plus E. Ta ima za odtenek šibkejši procesor kot zgoraj omenjena telefona, ki pa je kljub temu še vedno zelo hiter. Gre za 8-jedrni Helio P20, ki deluje pri 2,3 gigahercih, družbo pa mu pod pokrovom dela še kar 6 gigabajtov RAM-a in 64 gigabajtov spomina. Tudi UMi Plus E ima na odlično glavno kamero (13 MP), medtem ko je prednja nekoliko slabša (5 MP), vendar še vedno dovolj dobra za kakovostne selfije.

Nekoliko cenejša različica tega telefona nosi ime UMI Plus in je opremljena s podobnimi karakteristikami. Razlika je le v procesorju, ki je pri cenejši različici Helio P10, in količini RAM-a (4 GB) ter vgrajenega spomina (32 GB).

UMi Max

Najcenejši UMi-jev telefon v ponudbi Gearbesta je UMi Max. Čeprav je skoraj še enkrat cenejši od ostalih v ponudbi, je njegova strojna zmogljivost vseeno zelo konkurenčna. Opremljen je namreč z 8-jedrnim 1,8-gigaherčnim procesorjem Helio P10, 3 gigabajti RAM-a, 16 gigabajti vgrajenega spomina in glavno kamero z ločljivostjo 13 MP. Prav tako pa ga tako kot ostale, odlikuje tudi 14-centimetrski zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku