Igre
28.10.2021 08:01

Deli z drugimi:

Share

Nvidia GeForce Now odslej tudi za brskalnik Edge

Storitev Nvidia GeForce Now je med ljubitelji iger zelo priljubljena. Ta je namreč nekoliko drugačna od konkurence. Storitev se dejansko samodejno poveže z že obstoječo knjižnico iger, ki jo ima uporabnik v eni od priljubljenih spletnih trgovin. Trenutno so podprte platforme, kot so Steam, Epic Games Store, Battle.net, Uplay, Origin in Bethesdina, kmalu pa bodo dodane nove. Ljubitelji iger so s tem dejansko dobili dostop do navideznega računalnika, do katerega se povezujejo s poljubno napravo in v katerem igre poganja tako, kot bi jih na domačem računalniku.

Igričarska storitev Nvidia GeForce Now je na voljo tako brezplačno kot v plačljivi obliki (Founders), pri čemer je za slednjo treba odšteti okoli pet evrov mesečno. Slednjo lahko sicer brezplačno preizkušamo za obdobje 90 dni, kar naj bi bilo dovolj, da se prepričamo, da je to tisto, kar dejansko potrebujemo. Pri tem velja še omeniti, da brezplačna različica storitve Nvidia GeForce Now igranje iger omejuje na eno uro, nakar se mora uporabnik ponovno postaviti v čakalno vrsto.

Priljubljena storitev Nvidia GeForce Now je odslej združljiva tudi s spletnim brskalnikom Microsoft Edge. Ker je Edge na voljo tudi v okviru igralnih konzol Xbox One, Xbox Series X in Xbox Series S, to v praksi pomeni, da je mogoče igričarsko platformo Nvidia uporabljati tudi igralnih konzolah podjetja Microsoft. S tem uporabnik dejansko pridobi možnost igranja iger za osebne računalnike na igralni konzoli z igralnim ploščkom. Čeprav nova storitev ni brez napak, so uporabniki vsaj zaenkrat nad njo nadvse navdušeni, zato verjamemo, da bo ostala dolgo med nami.

Vas zanima več iz te teme?
Nvidia grafične kartice

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668