Računalništvo, telefonija
28.08.2003 19:35
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi brezprekinitveni napajalniki Trust

Proizvajalec Trust je pripravil tri nove brezprekinitvene UPS napajalnike, ki preprečujejo izgubo podatkov ali poškodbe računalnika, ko se napetost v električnem omrežju nepričakovano zniža ali pade.
Prvi model, Trust 600 UPS Energy Protector, je najnovejši brezprekinitveni napajalnik iz Trustove palete. V majhnem črnem ohišju se skriva 600 VA kapacitete, ki lahko popolnoma nadomesti napajanje iz električnega omrežja ob izpadu le tega. UPS je opremljen s filtrom proti radijskim motnjam, z zaščito proti napetostnim konicam ter z zaščito za modem, faks in telefon. Samodejno uravnavanje napetosti zagotavlja neprekinjeno varno napajanje. Naprava je opremljena z optičnim in zvočnim opozorilom. Model daje največ 45 minut časa za izdelavo varnostnih kopij in ima 3 varnostne izhode. Funkcija za samodejno uravnavanje napetosti zagotavlja ojačevanje ali slabenje napetosti, ko je napetost iz omrežja premajhna ali prevelika. Hitro vzpostavljanje napetosti (v manj kot 9 milisekundah) učinkovito prepreči izgubo podatkov. Ko je običajna napetost premajhna, se samodejno požene akumulatorsko napajanje.
Drugi model iz serije je Trust 500, ki ima, kot že iz imena sklepamo, 500 VA, kar je zadosti za ohranitev podatkov do 35 minut.
Zadnji, tretji model je Trust 400 UPS Energy Protector, ki zdrži do 30 minut.
Dodatne informacije o ceni in dobavi dobite pri podjetju Medis iz Ljubljane.


Prijavi napako v članku