Računalništvo, telefonija
13.01.2006 11:31
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Teletrgovina v Kranju

Telekom Slovenije je v Kranju odprl novo Teletrgovino, ki se je s središča mesta preselila v poslovno stavbo na Ulici Mirka Vadnova 13. Nova Teletrgovina ima 171 kvadratnih metrov uporabne površine. V njej je zaposlenih pet delavcev. Gre za trgovino v novi, sodobni podobi, ki je značilna za vse trgovine Telekoma Slovenije. Razdeljena je na predstavitveni in prodajni del ter del, ki je namenjen sklepanju naročniških razmerij za Telekom Slovenije, Mobitel in SiOL.

Osnovni namen Teletrgovin je, da lahko uporabniki telekomunikacijskih storitev na enem mestu uredijo vse zadeve, povezane s Telekomom Slovenije. V njih se lahko pozanimajo o možnostih za pridobitev novih priključkov, oddajo vlogo za sklenitev naročniškega razmerja, se seznanijo s cenami storitev itd. V predstavitvenem delu si je možno ogledati in preizkusiti delovanje vseh sodobnih telekomunikacijskih storitev v fiksnih omrežjih. V tem delu se predstavlja tudi hčerinsko podjetje SiOL s storitvami širokopasovnih tehnologij. V prodajnem delu pa je mogoče po zelo konkurenčnih cenah kupovati najrazličnejšo opremo. V njih lahko kupijo vse izdelke Telekoma Slovenije od telefonskih imenikov do telefonskih kartic in izbirajo sodobno telekomunikacijsko in računalniško opremo priznanih svetovnih proizvajalcev. Vendar pri tem ne gre zgolj za prodajo, ampak tudi in predvsem za svetovanje pri nakupu, kar je pri sedanjem hitrem razvoju telekomunikacijskih tehnologij zelo pomembno. Ponudba je obogatena tudi z izdelki zabavne elektronike.

V Telekomu Slovenije si želijo, da bi nova Teletrgovina postala pravo telekomunikacijsko središče Gorenjske. Obiskovalce in kupce pričakuje strokovno usposobljeno in prijazno osebje, ki jim bo vedno priskočilo na pomoč.


Prijavi napako v članku