Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
23.06.2022 07:34

Deli z drugimi:

Share

Nova programska oprema spreminja tiskalnike v sodelavce

Tehnologija Xerox ConnectKey, prisotna na celotni seriji naprav Xerox Altalink in Versalink, večnamenske naprave in tiskalnike Xerox spremeni v prave pisarniške sodelavce.

S pomočjo funkcionalnosti tehnologije ConnectKey je omogočeno lažje upravljanje z napravo, izboljša se produktivnost, poenostavijo se delovni procesi. Sistem za nadzor tiskanja Xerox WorkPlaceSuite pa poskrbi za varnost tiskanja in nadzor nad stroški.

Pripravljen na oblak in mobilno delo

S pomočjo tehnologije ConnectKey se mobilne naprave uporabnikov popolnoma vpnejo v delovne procese podjetja. Tehnologija omogoča tiskanje, skeniranje, distribucijo in celo prevajanje dokumentov, preprosto z dotikom zaslona.

Naprave se lahko preko tehnologije ConnectKey povežejo z oblačnimi storitvami podjetja, kot so DropBox, Google Drive ali OneDrive in tako še dodatno poenostavijo delo z dokumenti v podjetju. 

Varnost vsem podjetjem predstavlja vse večji izziv, zato tehnologija ConnectKey zagotavlja vrhunsko varnost večnamenskih naprav. Od sistemov za preprečevanje vdorov in zaščite programske opreme do možnosti omejevanja dostopov. Tehnologija ConnectKey onemogoča zlonamerno uporabo naprave.

Zahteve podjetij se ves čas spreminjajo, zato je na večnamenskih napravah s tehnologijo ConnectKey na voljo trgovina Xerox App Gallery, preko katere so uporabnikom na voljo različne aplikacije, ki poenostavijo in optimizirajo delo z napravo. Od aplikacij za avtomatizirano optično branje, samodejno pretvorbo papirnatih dokumentov v različne oblike do samodejnega prevajanja papirnatih dokumentov … Uporabniki bodo zagotovo našli aplikacijo, ki jim bo olajšala delo.

Xerox WorkPlace Suite: programska oprema za upravljanje s tiskom

Programska oprema Xerox Workplace Suite omogoča varno tiskanje in skeniranje dokumentov. Odgovornim omogoča popoln pregled tiskanja in skeniranja dokumentov ter samodejno blokiranje tiskanja dokumentov, ki so zaupne narave.

Xerox Workplace Suite zaklene tiskalnike, da brez prijave uporabnika ne morejo tiskati, skenirati ali kopirati. Programska oprema omogoča preverjanje vsebine dokumentov: če natisnjen ali skeniran dokument vsebuje prednastavljene izraze, kot so »Zaupno« ali »Samo za interno rabo«, so samodejno o tem obveščene odgovorne osebe v podjetju. Tako se prepreči naklepen ali naključen beg zaupnih podatkov.

Programska oprema omogoča tudi tiskanje in nadzor skeniranja preko mobilnih naprav – terenski ali domači uporabniki lahko varno tiskajo neposredno iz svojih mobilnih naprav. Dokumenti se bodo natisnili šele v trenutku, ko se bo uporabnik prijavil na tiskalnik. Podprti so mobilni operacijski sistemi iOS, Android in Windows, uporabniki pa lahko dokumente za tiskanje pošljejo tudi preko e-pošte.

Varno tiskanje omogoča tudi večji nadzor nad stroški tiskanja v organizacijah. Če podjetje točno ve, koliko in kaj tiska, lahko na ta način določeno tiskanje prepove ali ga usmeri na sodobne dokumentne sisteme, ki omogočajo brezpapirno poslovanje. Nastavitev pravil samodejno pretvarja barvne dokumente v črno-bele, enostransko tiskanje v dvostransko ter nastavi tiskalnike, za katere imajo uporabniki pravice.

Programska oprema je na voljo v dveh verzijah – strežniški in oblačni. Strežniška je priporočljiva za podjetja, ki potrebujejo večji nadzor, oblačna pa za podjetja, ki imajo več lokacij, različnih domen ali veliko mobilnih uporabnikov.

Več informacij o programski opremi Xerox Workplace Suite in o sistemih varnega tiskanja dobite pri podjetju Bilban d.o.o. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xerox tiskalniki

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92
Digitalna transformacija ni le beseda enodnevnica, ampak postavlja trende in smernice za nadaljnji razvoj poslovnih procesov. Nove in transformativne tehnologije so osvajala delovna ... Več

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več