Računalništvo, telefonija
15.06.2020 06:37

Deli z drugimi:

Share

Nova mobilna baterija Xiaomi vas ne bo nikoli pustila brez energije!

Xiaomi Mi Power Bank 3 je poceni a zmogljiva prenosna baterija!
Xiaomi Mi Power Bank 3 je poceni a zmogljiva prenosna baterija!

Podjetje Xiaomi je bilo ustanovljeno že pred dobrim desetletjem, njihovo glavno vodilo pa je, da kakovostni izdelki niso nujno tudi dragi. Podjetje namreč združuje strokovnjake iz številnih vodilnih tehnoloških podjetij, ki skupaj prispevajo k dosegu tega cilja. Najnovejši rezultat tega pa je nadvse zanimiva dodatna mobilna oziroma prenosna baterija Xiaomi Mi Power Bank 3, ki je nedvomno nepogrešljiv pripomoček oziroma dodatek za navdušene uporabnike mobilnih naprav.

Podjetje Xiaomi je za uporabnike pametnih mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav pripravilo prenosno baterijo Mi Power Bank 3, ki lahko shrani kar 30.000 miliamper ur električne energije. Ohišje novinca je izdelano iz kakovostnega materiala, izhodna moč polnjenja pa bo vedno prilagojena napravi, ki jo polnimo. Prenosna baterija Xiaomi Mi Power Bank 3 je seveda združljiva z bogato paleto mobilnih naprav, vključno z digitalnimi kamkorderji. Podjetje Xiaomi je seveda poskrbelo še za vse ustrezne zaščite, zato so skrbi za varnost povsem odveč.

Prenosna baterija Xiaomi Mi Power Bank 3 podpira hitro polnjenje moči 18 vatov, na njej pa bomo našli dva standardna vmesnika USB Type-A (velika) in enega USB Type-C, na voljo pa je tudi poseben priključek za hitro polnjenje baterije. Hitrost polnjenja mobilnih naprav bo seveda odvisna od njih samih, najvišja pa bo omenjena na 18 vatov. Prenosna baterija Xiaomi Mi Power Bank 3 bo naprodaj 18. junija, zanjo pa bo treba v prosti prodaji odšteti le preračunanih 21 evrov.


Prijavi napako v članku