Telefonija
05.09.2006 10:02

Deli z drugimi:

Share

Nova kolekcija mobilnih telefonov L’Amour


Nokia 7373

Po izjemnem uspehu lanskoletne kolekcije L’Amour in vedno večjem povpraševanju uporabnikov po modnih mobilnikih je Nokia predstavila novo kolekcijo treh modnih telefonov. Letošnjo kolekcijo L’Amour sestavljajo elegantna Nokia 7390, prvi modni 3G mobilnik, poželjiva Nokia 7373 in Nokia 7360, ki jo odlikuje večna eleganca. Oblikovalci so navdih iskali v domači obrti in etničnih dekoracijah ter tako ustvarili resnično zanimivo oblikovano kolekcijo, ki jo odlikuje paleta trendovskih barv in vzorci, ki se jim ni mogoče upreti.

Oblika mobilnikov ostaja sodobna, zaobljeno mehka in čista. Modnih mobilnikov iz Nokie pa ne odlikuje le izbran dizajn, ampak tudi izjemno spretno sestavljen nabor funkcij, ki jih ponujajo. Tople barve in tradicionalni materiali nadgrajujejo bohenski stil prejšnje kolekcije. Vzorci vezenja, keramične apliakcije in ostale tradicionalne dekoracije so se prelile v sodoben način obdelave, katerega rezultat je graciozen in izbran mobilnik.

Prenovljena kolekcija L’Amour ponuja popotovanje skozi deželo romantike, kjer se sodobne tehnologije srečujejo s tradicionalno obrtjo in umetnostjo in kjer se tradicija združuje z sodobnimi komunikacijami.


Nokia 7390

Nokia 7390
Klasična eleganca s pridihom modernega
V elegantni in preklopni Nokii 7390 se vrhunski dizajn spaja z najnovejšimi mobilnimi tehnologijami, saj je to prvi modni mobilnih s podporo 3G. Ponuja kamero z ločljivostjo tri milijone pik in možnost hitrega prenosa podatkov prek tehnologije UMTS – v nežnem ohišju, ki ga je navdihnila domača lončarska obrt in mehkoba usnja.
Mobilnik je na voljo v dveh barvnih različicah – nekoliko bolj moško naravnani bronasto črni in drzni roza.

Nokia 7373
Metropolitanski stil in fluidna oblika
Etnično obarvani vzorci in vrtljiva oblika zagotavljajo povsem svež videz. Interpretacija etničnih vzorcev je povsem sodobna in se popolnoma staplja z obliko telefona. Telefon odlikujejo izbrani detajli in ko je odprt, se na njem zrcali vpliv različnih kultur in vplivov.
Mobilnik je na voljo v bronasto črni barvi, pudrasto roza in črno kromirani, dopolnje pa ga široka paleta dopolnjujočih grafičnih tem.


Nokia 7360

Nokia 7360
Prefinjena eleganca
Nokia 7360 je eleganten mobilnik, ki ga nadgrajujejo kovinski in usnjeni poudarki. Inovativna uporaba materialov daje telefonu unikaten karakter, ki obuja spomin na klasično eleganco. Mehki usnjeni poudarki nežno ovijajo telefon in se zlivajo s keramičnimi in kovinskimi detajli. Dekliško roza barva telefona poskrbi, da dobimo ob klicih občutek, kot da telefoniramo iz Aličine čudežne dežele.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več