Računalništvo, telefonija
12.07.2018 09:30

Deli z drugimi:

Share

Noro povpraševanje po telefonu Huawei Honor 10!

Novi Huawei Honor 10 gre v prodajo kot za stavo!
Novi Huawei Honor 10 gre v prodajo kot za stavo!

Konec maja smo poročali o tem, da je kitajskim trgovcem v zgolj enem tednu uspelo prodati kar milijon pametnih mobilnih telefonov Honor 10, v Združenem kraljestvu je ta nemudoma postal najbolje prodajan telefon brez vezave na mobilnega operaterja, v Rusiji pa je več kot 500 posameznikov v vrsti in na dežju čakalo, da ga bo lahko kupilo takoj, ko bo ta na voljo. Novi Honor 10 je dejansko dosegel dvakrat boljše prodajne rezultate kot njegov predhodnik Honor 9, zato ne preseneča, da so njegove zaloge po vsem svetu praktično že v nekaj dneh povsem pošle.

V manj kot dveh mesecih po uradni predstavitvi pametnega mobilnega telefona Huawei Honor 10 15. maja letos pa je bilo po vsem svetu prodanih že več kot tri milijone naprav. Odlična prodaja novega pametnega mobilnega telefona podjetja Huawei je po mnenju strokovnjakov posledica enega najboljših razmerji med zmogljivostjo in ceno doslej. Novost je med uporabniki storitev mobilne telefonije priljubljena tudi na račun napredne tehnologije AI 2.0, ki se uporablja predvsem za fotoaparat z dvosmernim objektivom pametnega telefona. Poleg tega je tu na voljo koncept CMF (Color, Manufacturing, Finish), kjer je hrbtna stran pokrita s 3D-steklom z nano prevleko – optičnim nanosom, ki je sestavljen iz 15 plasti svetlečih barv.


Pametni mobilni telefon Honor 10 vključuje še prvi industrijski ultrazvočni senzor za zaznavanje prstnih odtisov pod steklom, in 5,84-palčni zaslon FullView FHD + z zaslonom brez okvirja in razmerjem stranic 19: 9. Novost poganja neodvisno vgrajeni procesor NPU, družbo pa mu delajo še štirje gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik kapacitete 64 oziroma 128 gigabajtov. Honor 10 je za nameček na voljo s super hitrim polnilcem in baterijo zmogljivosti 3,400 mAh, ki se napolni so polovice v zgolj 25 minutah.


Prijavi napako v članku