Telefonija
11.02.2008 12:42
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia postala uradni sponzor GRAMMY-jev

Združenje The Recording Academy in 50. podelitev nagrad GRAMMY je postala ‘globalna in mobilna’, saj je Nokia ponudila z GRAMMY-ji nagrajeno glasbo in video vsebine uporabnikom naprav Nokia po vsem svetu.

“Nagrade GRAMMY so sinonim za najboljše v svetu zabave,” je dejal Tero Ojanpera, namestnik generalnega direktorja in vodja oddelka Entertainment and Communities pri družbi Nokia. “Veseli nas, da lahko ob 50. obletnici nagrad milijonom lastnikov naprav Nokia po vsem svetu preko Nokia Video Centra, Medea in drugih zabavnih kanalov ponudimo najboljše iz prireditve v obliki ekskluzivnega video programa.” Z GRAMMY-ji nagrajeno glasbo je možno naložiti iz spletne trgovine Nokia Music Store, na voljo pa bo tudi prednaložena na izbranih napravah podjetja Nokia na ključnih trgih.

“Ker mobilne naprave postajajo polno razviti zabavni centri, se pri The Recording Academy veselimo sodelovanja z družbo Nokia, ki bo ljubiteljem glasbe, kjerkoli se že nahajajo, omogočilo GRAMMY izkušnjo,” je dejal Evan Greene, vodja trženja pri združenju The Recording Academy. “Naši privrženci po vsem svetu se nagrad Grammy zelo veselijo, zato sodelovanje z družbo Nokia poudarja našo zavezanost in podporo vsem njim.”

Zmagovalci so znani, tako, da lahko vsi zainteresirani odhitite na prej omenjeno spletno trgovino ter začnete s prenosom in posledično poslušanjem GRAMMY-jevih nagrajencev. Pod pogojem, da so vam nagrajene skladbe všeč, seveda.


Prijavi napako v članku