Računalništvo, telefonija
22.09.2021 16:00

Deli z drugimi:

Share

Predstavljamo najcenejši 5G telefon Nokia G50

Zmogljiva naprava, pripravljena za prihodnost.
Nokia G50 ostaja zvesta svojim koreninam, ima pa tudi klasičen in brezčasen dizajn.
Nokia G50 ostaja zvesta svojim koreninam, ima pa tudi klasičen in brezčasen dizajn.
  • Love it (Imejte jo radi): Brezčasen dizajn z dvodnevno življenjsko dobo baterije, ki svetu 5G prinaša resnično vrednost
  • Trust it (Zaupajte ji): Nagrajena vzdržljivost v kombinaciji z vodilno varnostjo v industriji iz Finske
  • Keep it (Obdržite jo): Redne posodobitve jo ohranjajo svežo še mnoga leta

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes predstavil novega člana družine serije G. Nokia G50 je do zdaj najugodnejši 5G pametni telefon, ki prinaša tudi značilno finsko kakovost in je pripravljen na dolge poti.

Florian Seiche, direktor podjetja HMD Global: “Naše poslanstvo že od prvega dne je, da delamo kakovostno mobilno tehnologijo, ki je dostopna vsem po svetu. S pametnim telefonom Nokia G50, ki ga podpirajo zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje v svojem razredu, bo 5G dostopen še širšemu krogu ljudi. Zahvaljujoč rednim programskim posodobitvam in kakovostnim materialom bo to na voljo še daleč v prihodnost. Ljudem želimo omogočiti, da se počutijo dobro in svoj pametni telefon obdržijo dlje časa, saj tako vsi stremimo k zmanjšanju ogljičnega odtisa.”

Izkoristite izjemno hiter 5G, in sicer na najugodnejši način

Ker naj bi do leta 2024 omrežja 5G pokrivala 40 % sveta in obvladovala 25 % vseh mobilnih podatkov, je Nokia G50 opremljena za prihodnost. S platformo Qualcomm Snapdragon 480 Mobile, ultra pametnim naborom čipov, ki je zasnovan za optimizacijo prihodnje tehnologije, in 5G je vsekakor pripravljena na prihodnost.

Nokia G50: Pametni telefon, ki razmišlja o prihodnosti

Tako danes kot čez dve leti lahko računate, da bo Nokia G50 na tekočem z najnovejšo programsko opremo. Pripravljena je že za Android 12 in novejše različice, zato boste vedno imeli dostop do najsodobnejših funkcij. Mesečne varnostne posodobitve so zagotovljene vsaj tri leta, tako bodo vaše najboljše ideje in najljubši trenutki zaščiteni. Vaši podatki, ki se obdelujejo v podatkovnem centru s sedežem na Finskem, so zaščiteni s strogimi evropskimi predpisi, ki temeljijo na GDPR.

Nordijska odličnost, ki jo lahko vidite in občutite

Dvodnevna življenjska doba baterije pomeni, da lahko telefonu Nokia G50 zaupate, da bo preživel tudi v najzahtevnejših dneh. Poleg tega s hitrim polnjenjem 18 W ne boste izgubljali časa pri vtičnici. Nokia G50 ima tudi dveletno garancijo brez dodatnih stroškov.

Nokio G50, ki ostaja zvesta svojim koreninam, odlikuje kakovost blagovne znamke, ki je značilna za vse telefone Nokia, ima pa tudi klasičen in brezčasen dizajn. Ne glede na to, ali nadgrajujete spletne videoposnetke ali gledate prizore iz dokumentarca Planet Earth, bo vsebina na 6,82-palčnem zaslonu HD+ ostra in jasna.

Nokia-G50-5G-telefon-2

Ujemite lepote sveta z vsemi osupljivimi podrobnostmi

S kamero s tremi lečami in ​​ločljivostjo 48 MP z AI Smarts vas bo Nokia G50 popolnoma opremila za ovekovečenje vsega, in sicer od čudes narave do posnetkov ljubljenih, ki uživajo v trenutku in v kateri koli svetlobi.

Fotografije in posnetke lahko tudi personalizirate in prilagodite s funkcijo vodnega žiga, kar je odlično za vaše inovativne ideje ali preprosto za izboljšanje fotografij za družabne medije. Zahvaljujoč tehnologiji stabilizacije videa, ki zagotavlja, da vsi kadri ostanejo mirni, tudi če vaša roka ni, boste lahko ujeli vse odlične selfije.

Zaupanja vredna partnerstva za najboljše izkušnje v svojem razredu

Spotify bo lastnikom Nokie G50 omogočil dostop do 70 milijonov skladb in 2,6 milijona podkastov. Za dodatno zagotovilo proti zlonamerni programski opremi bo na telefonu Nokia G50 na voljo ExpressVPN s 30-dnevno brezplačno preizkusno različico. Dodate informacije: Partnerstvo Spotify in ExpressVPN.

Nokia G50: cena in dostopnost

Nokia G50 bo na voljo v barvah Midnight Sun in Ocean Blue, na voljo bo 4/64, 4/128 in 6/128 GB sistemskega pomnilnika in shranjevalnega prostora.

Več o Nokii G50 na spletni strani hmdglobal.com.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več