Telefonija
09.12.2005 07:33

Deli z drugimi:

Share

Nokia Challenge za razvijalce


Na mobilnikih je že kup uporabnih aplikacij.

Nokia, vodilna na področju mobilnih komunikacij, je objavila natečaj Forum Nokia S60 3rd Edition Challenge za razvoj glasbenih, poslovnih in Macromedia Flash aplikacij za platformo serije 60, tretja različica (S60 3rd Edition Platform).

Za nagrade, ki znašajo skupno 100.000 evrov, se lahko poteguje katerokoli podjetje, ki razvija mobilne aplikacije. Zmagovalec v vsaki od štirih kategorij – poslovne rešitve, mobilna glasba, lokacijske aplikacije in aplikacije Flash LiteTM – bo prejel 25.000 evrov in brezplačno letno članarino za Forum Nokia PRO. V sodelovanju z podjetjem Macromedia pa bo Nokia zmagovalce nagradila še z brezplačno demonstracijsko predstavitvijo na enem od svojih dogodkov, tehnično podporo in svetovanjem, produkti in marketinško podporo, ki jo bo izvajalo podjetje Handango.

Tretja različica platforme serije 60, ki je bila predstavljena februarja letos na srečanju 3GSM World Congress v Cannesu, omogoča razvijalcem razvijanje “pametnejših” aplikacij za nadgradnjo uporabnikovega doživetja, učinkovitejši razvoj in naprednejšo varnost, brezžične povezave, avtentifikacijo in naprednejše funkcije aplikacij.

Registracija za natečaj Forum Nokia S60 3rd Edition Challenge je odprta do 15. decembra 2005 in je možna na spletni strani http://mktools.forum.nokia.com/challenge. Na istem naslovu je na voljo tudi več informacij o natečaju.


Prijavi napako v članku