Telefoni
28.04.2011 16:07

Deli z drugimi:

Share

Nokia Beta Labs predstavila novo programsko opremo za posodobitve

Hitro do posodobitev programske opreme in aplikacij na pametnih telefonih Nokia
Novi programski paket Nokia Ovi Suite 3.1 Beta
Novi programski paket Nokia Ovi Suite 3.1 Beta

Nokia stalno ponuja nove posodobitve programske opreme za svoje pametne telefone. Prav tako so pogostih posodobitev deležne sistemske aplikacije. Uporabnik mora zato za uporabo najnovejših funkcij redno posodabljati programsko opremo svojega pametnega telefona. S programskim paketom Ovi Suite 3.1 Beta in programom za posodabljanje programske opreme Nokia Software Updater, ki sedaj deluje tudi na računalnikih Mac, posodabljanje programske opreme in aplikacij postaja še bolj preprosto.

Nokia Beta Labs omogoča vpogled v najnovejše Nokiine izdelke in storitve že v zgodnjih fazah razvoja. Spletna platforma http://betalabs.nokia.com ponuja informacije o projektih, s katerimi se razvojna ekipa trenutno ukvarja. Njen cilj je namreč, da razvoj novih aplikacij, programske opreme in storitev ter izboljšanje obstoječih storitev poteka v sodelovanju z uporabniki. Uporabniki lahko tako izdelke s platforme prenesejo neposredno na svoje mobilne telefone, jih preizkusijo in podajo svoje mnenje o njih.

Novo v Nokia Beta Labs: Ovi Suite 3.1 Beta in Nokia Software Updater for Mac.

Sinhroniziranje in posodabljanje pametnih telefonov Nokia in aplikacij postajata še bolj preprosta. Sedaj lahko uporabnik vedno uporablja najnovejše funkcije svoje mobilne naprave Nokia.

Pregledno posodabljanje: nova beta različica programsko opremo in aplikacije na pametnih telefonih Nokia posodobi v enem koraku. V preglednem dnevniku sinhronizacije ima uporabnik pregled nad vsemi podrobnostmi. Tako lahko hitro ugotovi, kaj je bilo dodano, posodobljeno ali izbrisano ter kje se je vsaka sprememba zgodila.

Ovi Zemljevidi imajo ločeno zgodovino posodobitev. Iz nje je takoj razvidno, kdaj so bili zemljevidi na mobilni napravi nazadnje posodobljeni in ali je še vedno naložena najsodobnejša različica. Če je dostopna novejša različica zemljevidov, je posodobitev možna neposredno prek programskega paketa Ovi Suite.

Preprostejši prenosi: prenašanje aplikacij in iger je z Ovi Suite 3.1 Beta še bolj preprosto. Uporabnik le izbere želeno aplikacijo v Ovi Suite, ki nato pošlje neposredno povezavo do izbrane aplikacije na mobilno napravo Nokia. Tako je aplikacija na pametni telefon nameščena z enim samim klikom.

Izboljšana sinhronizacija s programom Microsoft ® Outlook: sinhronizacija sporočil z Microsoft ® Outlookom je izpopolnjena, stiki pa so sedaj lahko razporejeni v različne skupine. Poleg tega je v meniju Sporočila na razpolago možnost neposrednega pošiljanja SMS-sporočil eni ali več skupinam.

Ovi Suite 3.1 Beta ponuja tudi vse druge prednosti programskega paketa Ovi Suite:

  • sinhroniziranje in varnostno kopiranje informacij;
  • organiziranje in upravljanje stikov na mobilnem telefonu, osebnem računalniku in spletnem mestu Ovi;
  • preprosto upravljanje s fotografijami in video posnetki ter ustvarjanje albumov;
  • preprosto in zanesljivo prenašanje glasbe;
  • sistem za upravljanje z glasbo;
  • upravljanje z SMS in drugimi sporočili;
  • prenos in namestitev nove programske opreme in programov;
  • vzpostavljanje povezave med osebnim računalnikom in spletom z uporabo Nokia Ovi Suite.

Programski paket Ovi Suite 3.1 Beta je za prenos dostopen na http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-ovi-suite-beta.

S programom za posodabljanje programske opreme Nokia Software Updater for Mac uporabnik prejema obvestila o najnovejši programski opremi ter o novih različicah in posodobitvah sistemskih aplikacij. Programsko opremo za mobilne naprave Nokia lahko uporabnik prenese neposredno na svoj računalnik Mac in jo nato namesti na pametni telefon. Tako ima lahko na svoji mobilni napravi vedno najnovejše Ovi Zemljevide ali zadnjo različico operacijskega sistema Symbian.

Program Nokia Software Updater for Mac je za testiranje dostopen tukaj.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku