Računalništvo, telefonija
06.12.2016 10:19
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neuničljiv ovitek za vaš telefon

Neuničljiv ovitek za vaš telefon
Neuničljiv ovitek za vaš telefon

Medtem ko se nekateri proizvajalci tudijo narediti vse tanjše ovitke pametnih telefonov, UAG dela ravno nasprotno. Osredotočili so se na ovitek, ki je v prvi vrsti močan, vzdržljiv, preprosto neuničljiv. Namesto elegantnih in modernih ovitkov, ki postajajo prava modna muha, UAG stavi na dejansko vzdržljivost in zaščito.

Na prvi pogled bi lahko res rekli, da gre za velik in nekoliko okoren ovitek, vendar so pri podjetju UAG želeli ravno to. Po pisanju portala Business Insider je to ovitek, ki uporabnika oskrbi z brezskrbnostjo glede varnosti telefona.

Kar pet plasti zaščite – “oklepno ohišje”, zrnato usnje, polikarbonatna zaščita, s kovino obdana strojna oprema in guma, odporna na udarce – poskrbi, da vašemu telefonu praktično nič ne more do živega. Ti materiali se združijo v močno celoto in tvorijo ovitek, ki zaščiti telefon pred padcem s skoraj štirih metrov višine.

Veliko ljudi se najbolj boji, da bodo z uporabo tanjših ovitkov poškodovali kamero telefona. Ta v določenih primerih nekoliko izstopa z zadnje strani naprave, na kar morajo biti proizvajalci ovitkov in ostale zaščite za telefone še posebej pazljivi. Brez dvoma se je že komu med vami zgodilo, da je podrsal telefon po kakšni mizi in instinktivno pogledal, ali se je pri tem poškodoval, kajne? Čeprav je v večini primerov ta skrb odveč, vedno obstaja možnost, da pride do določene poškodbe. Z uporabo UAG “vojaškega” ovitka pa vam za kaj takega ni treba skrbeti.

Edina težava pri uporabi tega ovitka je, da večji telefoni, ki so že tako težki za obvladovanje z eno roko, z njim postanejo še okornejši. Seveda je vse odvisno od posameznega uporabnika, vendar pri UAG-u že sami opozarjajo, da zna biti to resna težava.

Če vas nekoliko večji ovitki ne motijo in morda iščete pravo zaščito pred padci z različnih višin, je opisani ovitek pravi za vas. Tudi vsi avanturisti, smučarji in ostali adrenalinski odvisniki, “vojaški” ovitek UAG bo dobro pazil na telefone med vašimi vragolijami. Tisti, ki morda iščete ovitke, s katerimi lahko operirate z eno roko, pa bi verjetno bilo bolje, da izberete kakšno drugo zaščito telefona.


Prijavi napako v članku