Monitorji
03.09.2011 13:44
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NEC pripravil 24-palčni monitor za zahtevnejše

NEC bo s tem monitorjem kupcem ponudil dobro alternativo nekaterim popularnim monitorjem podjetij HP in Dell.
NEC bo s tem monitorjem kupcem ponudil dobro alternativo nekaterim popularnim monitorjem podjetij HP in Dell.

Podjetje NEC bo svojo paleto monitorjev v kratkem razširilo še z enim kvalitetnim modelom. Gre za 24-palčni monitor MultiSync P241W z resolucijo 1.920 x 1.200, ki bo zadovoljil tudi tiste bolj zahtevne uporabnike. Slednji po navadi posegajo le po monitorjih, ki nimajo vgrajene TN matrike, ampak se lahko pohvalijo s kakšno izmed različic IPS matrike. In eno takih ponuja tudi MultiSync P241W.

Pri monitorju MultiSync P241W lahko najdemo e-IPS matriko, ki omogoča 96,7-odstotni sRGB barvni razpon, kontrastno razmerje 1.000 : 1, svetilnost 360 cd/m2 ter osem-milisekundni odzivni čas. V zvezo s sliko je pomembno omeniti tudi to, da je le-ta v razmerju 16:10, kar bo verjetno po godu večjemu deležu uporabnikov. Številni se nameč otepajo monitorjev z razmerjem 16:9, na njihovo žalost pa je tovrstnih monitorjev vedno več. Tudi za priključke je pri monitorju MultiSync P241W dobro poskrbljeno, saj lahko na njem med drugim najdemo D-Sub, dual-DVI ter DisplayPort.

Da bodo uporabniki lahko monitor MultiSync P241W uporabljali dolgo časa, zagotavlja štiriletna garancija, ki jo ob nakupu zagotavlja podjetje NEC. Prvi kupci bodo ta pomemben kos strojne opreme lahko kupili že tekom tega meseca, zanj pa bodo morali odšteti preračunanih 520 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
NEC monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku