Avtomobilizem
27.06.2009 15:57
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Navigacijski sistemi za turiste

Vse, kar potrebujejo turisti, na dosegu roke!
Vse, kar potrebujejo turisti, na dosegu roke!

Ker se velika večina ljudi na poletne počitnice odpravi kar z osebnim avtomobilom, ne preseneča, da je podjetje Garmin zanje pripravilo namenske navigacijske sisteme družin nüvi 12xx, 13xx in 1490T. Novinci so opremljeni z inovativno funkcijo CityXplorer, ki vključuje posebne mape za pešce in pri načrtovanju poti upošteva tudi javne prevoze (avtobus, podzemna železnica in tramvaj).

V novih navigacijskih sistemih so na voljo celo informacije o trgovskih centrih, trgovinah, lekarnah, gostinskih obratih in podobno, ki so odprti tudi v nedeljah in praznikih. Navigacijski sistemi Garmin družin nüvi 12xx, 13xx in 1490T so opremljeni tudi z uporabno tehnologijo ecoRoute, ki poskrbi, da pri potovanju privarčujemo na gorivu in izpustimo v okolje manj toplogrednega ogljikovega dioksida.

Novi navigacijski sistemi za turiste bodo na italijanskem trgu naprodaj v prvi polovici julija, njihove maloprodajne cene pa se bodo gibale med 130 in 300 evri.

Modela nüvi 1200 in nüvi 1250 bosta opremljena z na dotik občutljivima zaslonoma z devetcentimetrsko diagonalo, medtem ko bo model nüvi 1350 razpolagal z enajstcentimetrskim zaslonom in funkcijo TTS. Model nüvi 1370T bo bogatejši še za brezžično povezavo Bluetooth. Navigacijski sistem nüvi 1490T pa se bo lahko pobahal z na dotik občutljivim zaslonom s kar trinajstcentimetrsko diagonalo.

Vas zanima več iz te teme?
Garmin navigacija

Prijavi napako v članku