Pametne ure
31.08.2022 13:44
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljša Samsung pametna ura

Začetki nosljive tehnologije niso bili ravno turbulentni, a ko so uporabniki odkrili njene prednosti, se je začela doba pametnih ur.
Samsung Galaxy Watch 5 Pro Foto: Enaa.com
Samsung Galaxy Watch 5 Pro Foto: Enaa.com

Danes ima že skoraj vsakdo pametno uro ali vsaj zapestnico, ki sicer prikazuje tudi čas, a uporabniki še bolj cenijo vse ostale podatke, ki jih ura pridobiva s telefona in senzorjev, vgrajenih na sami napravi.

Zmogljiva baterija, velik zaslon, vodoodporna …

Samsung Galaxy Watch 5 Pro je eden boljših primerkov pametne ure, če ne celo najboljši.

Opremljena je z zaslonom AMOLED velikosti 3,4 centimetra, ki prikazuje vrsto podatkov in podrobnosti, ki jih potrebujete v vsakdanjem življenju in pri športni vadbi. Je tudi vodotesna po standardu zaščite IP68 ter izpolnjuje zahteve vodotesnosti do 50 metrov globine, kar pomeni, da lahko greste z njo brez skrbi plavat in se z njo na roki tudi potopite.

Z enim polnjenjem baterija kapacitete 590 mAh zdrži do 80 ur, tako da je ne bo treba polniti vsak večer, preden boste legli k spancu. Pametna ura Samsung Galaxy Watch 5 Pro neprekinjeno spremlja vaš srčni utrip, spanje in telesno dejavnost, meri CO2, krvni tlak, EKG, ima pa tudi senzor za merjenje telesne sestave. Med drugim lahko pridobite podatke, kot je razmerje med maščobo in mišicami. Kot smo pri tovrstnih urah vajeni, šteje tudi prehojene korake in porabljene kalorije. Avtomatsko spremljanje dejavnosti zazna kar 90 različnih vrst vadbe.

Vaš najboljši prijatelj v vseh delih dneva

Ko je čas za spanje, ura ne zaznava le tega, da spite, temveč vključuje izboljšano tehnologijo Sleep Tracking, ki analizira faze spanja, ponuja nasvete za boljši spanec in podobno. Je pravi partner v vseh delih dneva.

Odslej boste lahko imeli vedno na roki svojega osebnega svetovalca za vadbo. Športne vadbe lahko zaznava samodejno, za določanje natančne lokacije pa je opremljena s sistemom GPS. Za brezhibno brezžično povezljivost skrbita Bluetooth 5.2 in Wi-Fi.  Del odlične programske opreme so tudi podrobni podatki o napredku in rezultatih vadbe.

Videz ure lahko prilagodite s številčnicami, ki jih je toliko, da bo vsakdo zagotovo našel pravo zase. Poleg tega ima Samsung Galaxy Watch 5 Pro možnost zamenljivih paščkov, tako da je personalizacija popolna.

Morje aplikacij

Pametna ura Samsung je združljiva z vrsto aplikacij, ki ste jih najverjetneje vajeni že s svojega pametnega telefona: Google Music, Google Maps in podobno … V Trgovini Play boste našli »vse živo«. Operacijski sistem Wear OS bo poskrbel, da boste imeli na roki toliko orodij, kot še nikoli. S svojimi funkcionalnostmi vas bo vedno znova presenečala in navduševala.

Zagotovo bo koga ob tako premijskem in elegantnem videzu skrbela vzdržljivost ure in trdnost ohišja, a pri Samsungu so poskrbeli tudi za to. Prednji zaslon je prekrit s trdim safirnim kristalom in je pripravljen na vse.

Bodite na vse pripravljeni tudi vi – z najboljšo Samsung pametno uro Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Na spletni strani Enaa.com pa najdete tudi pametno uro Samsung Galaxy Watch 5 in zanimive pametne ure iz ostale ponudbe spletnega trgovca.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung Galaxy Watch5 Galaxy Watch5 Pro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več