Računalništvo, telefonija
06.10.2017 12:06

Deli z drugimi:

Share

Najbolj »kul« očala gredo v prodajo kot za stavo!

Očala Snapchat Spectacles gredo v prodajo kot za stavo!
Očala Snapchat Spectacles gredo v prodajo kot za stavo!

Konec lanskega leta so trgovci ponudili v prodajo posebna pametna očala, ki jih ljubitelji mladega družbenega omrežja preprosto morajo imeti. Tu seveda govorimo o pametnih očalih Spectacles, ki so namenjena izključno uporabnikom spletne storitve Snapchat, ki je nadvse priljubljena predvsem pri mladih. Novost je za preračunanih 120 evrov na prodaj na izbranih lokacijah v Združenih državah Amerike, in sicer preko namenskih avtomatov, ki so seveda obarvani v živo rumeno barvo.

Novost se je izkazala za večji uspeh od pričakovanega, saj je podjetju doslej uspelo prodati več kot 150 tisoč pametnih očal Spectacles. Pri podjetju Snapchat so namreč računali na to, da jim bo uspelo prodati do največ 100 tisoč primerkov novosti, a je njihova priljubljenost iz dneva v dana večja. Zaradi tega pri podjetju Snap že razmišljajo o tem, da bi kmalu ponudili v prodajo drugo različico pametnih očal Spectacles, ki naj bi bile še bolj uporabne in zanimive.

Pametna očala Snapchat Spectacles so ned uporabniki nadvse priljubljena predvsem zaradi tega, ker so opremljena s kakovostno spletno kamero, ki se s pametnim mobilnim telefonom lahko poveže tako preko brezžične povezave Wi-Fi kot modrozobe povezave Bluetooth. Kamera lahko zajema videoposnetke z zornim kotom 115 stopinj. Pametna očala Snapchat Spectacles delujejo na enak način kot mobilna aplikacija Snapchat, saj je z njimi mogoče zajemate videoposnetke zgolj do dolžine desetih sekund. Zanimiva pametna očala Snapchat Spectacles so sicer na prodaj v treh modnih barvah, in sicer v rdeči, modri in črni, kmalu pa jih bo mogoče kupiti še v drugih državah širom sveta. Upajmo, da bodo prej ali slej naprodaj tudi pri nas.


Prijavi napako v članku