Programska oprema
04.11.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Najbolj gledan video vseh časov je …

YouTube - najbolj priljubljen portal za deljenje videoposnetkov na svetu. Tukaj se najdejo vse mogoče vsebine, kot tudi nekaj najbolj izvirnih, popularnih in nadvse zanimivih videoposnetkov.
Najbolj gledan video vseh časov je ...
Najbolj gledan video vseh časov je ...

Leta 2012 smo dobili prvi novi rekordni videoposnetek z naslovom Gangnam Style ustvarjalca PSY. Ta ima do danes že nekaj več kot 3,8 milijarde ogledov.


Pet let kasneje, natančneje 12. januarja 2017 smo dobili novi hit, in sicer Despacito ustvarjalca Luisa Fonsia. Ta ima že skoraj dvakrat toliko ogledov kot Gangnam Style, in sicer malce več kot 7 milijard.

Tega pa je prehitel drug video, ki ima danes že več kot 7.040.949.129 ogledov, nekaj več kot Despacito in je zaradi tega najbolj gledani video vseh časov – vsaj trenutno. Objavljen je bil 18. junija 2016 z naslovom Baby Shark Dance.

Posnel ga je 10. letni ameriško-korejski pevec z imenom Hope Segoine, v svet pa je prišel s pomočjo izobraževalnega podjetja Pinkfong. Najprej je postal viralen v jugo-vzhodni Aziji, nato v ZDA in nato v Evropi.

Video traja zgolj eno minuto in 21 sekund, v njem pa otrok poje zelo enostavno “doo-doo-du-du-du…” besedilo. V svetu je že tako popularen, da ima celo svojo blagovno znamko, knjige in še več. Prav tako ga mnogi ustvarjalci, med drugim tudi Luis Fonsi, posnemajo.

Ogledate si ga lahko spodaj.

Vas zanima več iz te teme?
YouTube iskalnik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več