Računalništvo, telefonija
17.08.2018 13:40
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naj bo angleščina odskočna deska vaše zgodbe o uspehu!

Okrog štiri milijarde potencialnih sogovornikov, kot občinstvo pa še praktično vsi preostali zemljani. Kjer je nebo meja, si najhitreje z angleščino.
»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.« Katarina Čas
»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.« Katarina Čas

Povsod po svetu je za delodajalce že samoumevno, da zaposleni poleg maternega jezika obvladajo še angleščino. Strokovni članki, mednarodne konference in dogodki, komunikacija prek spleta, knjige, filmi, študij na prestižnih univerzah – vse to in še mnogo več je prav v angleščini. Ne samo managerjem – tudi igralcem, politikom ali študentom znanje angleščine nudi veliko večje možnosti za uspeh na mednarodnem trgu.

Če se ne naučiš vsega v šoli, ni še nič izgubljeno
Učenje jezika v otroštvu in odrasli dobi je lahko enako učinkovito, le da sta proces učenja in poučevanja različna. Pri otrocih poteka učenje tujega jezika nezavedno, intuitivno, tako kakor učenje maternega jezika, odrasli pa učenje povezujemo s svojimi izkušnjami, že znanimi strukturami in vzorci.

AKTUALNO: Osvežitev pred začetkom šole – za lažji in uspešnejši začetek

Počitnice so dolge in če otrok med njimi ni bil v stiku s tujim jezikom, je morda pozabil veliko naučenega. Naj se novo šolsko leto začne samozavestno in z dobrim občutkom, da je otrok osvežil in nadgradil svoje znanje angleščine ali nemščine. Več informacij in prijava.

Morda bo prav vaš tečaj brezplačen
Jezikovni tečaj je lahko to jesen tudi brezplačen, saj v Linguli poteka nagradna igra. Izstrelite se na pot uspeha in se še danes dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor z učiteljem tujega jezika. Pokličite na 080 23 52 ali izpolnite obrazec.


Prijavi napako v članku