Računalništvo, telefonija
21.07.2008 09:55
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagrajena Lexmarkova rešitev za upravljanje s tiskalniki

Neodvisni laboratorij za preizkušanje izdelkov, BERTL, je podelil svoje nagrade najboljšim izdelkom. Nagrado BERTL’s Best 2008, torej najvišje priznanje, je v kategoriji upravljanja s tiskalniškimi rešitvami prejel programski paket Lexmark MarkVision Professional. Med barvnimi večopravilnimi napravami pa se je najbolj izkazal Lexmark X9575.

Rešitev Lexmark MarkVision Professional je v veliko pomoč administratorjem omrežij, saj jim omogoča enostavno namestitev, nastavitev, upravljanje ter odpravljanje težav, povezanih z omreženimi tiskalniškimi napravami. Nadzor v realnem času uporabnikom hipno javlja stanje na tiskalnikih in večfunkcijskih napravah ter jih opozarja na morebitno zasedenost, težave s papirjem ali pa jih opozori na potrebno menjavo tonerja oziroma kartuše.

Laboratorij BERTL, ki preizkuse strojne opreme opravlja že 13 let, je nagradil tudi tiskalnik Lexmark X9575 Professional Wireless All-in-One, ki ga je označil za najboljšo profesionalno večopravilno napravo. Pri BERTL so zapisali: ”Lexmark X9575 je med večfunkcijskimi napravi izstopal v večih pogledih, ne le v hitrosti izpisovanja dokumentov. Ocenjevalci so poleg visoke kakovosti izpisa dokumentov, ki je boljša od večine konkurenčnih naprav, pohvalili še kompaktno in elegantno zunanjo podobo ter enostavnost uporabe. Naprava ponuja preprosto namestitev v omrežje – tako žično kot tudi brezžično – ter bogat nabor programske opreme.”


Prijavi napako v članku