Računalništvo, telefonija
09.02.2012 14:15
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nadzor preko telefona

IP 400HD
IP 400HD

Zanimiva novost iz podjetja Digicom je vsekakor nadzorna kamera IP Camera 400HD. Posebej všeč bo lastnikom pametnih mobilnih telefonov Android, saj omogoča pregledovanje posnetkov v živo. Za vse, ostale pa ponuja pošiljanje obvestil o dogodkih v realnem času preko neposrednih sporočil, elektronske pošte in instant sporočil (Jabber, Google Talk).

Infrardeča osvetlitev omogoča dobro vidnost v temi, tehnologija Pan-Tilt (nagib-naklon) pa skrbi, da je objektiv kamere mogoče oddaljeno upravljati. Posnetke shranjuje preko USB priključka na HDD enoto, ali preko Wi-Fi in žične mrežne povezave na osebni računalnik, FTP strežnik, e-mail, NAS ali Googlov spletni program Picasa.

Podpira video formate H.264, MJPEG, MPEG4 in 3GPP, ločljivosti 1280 x 1024(SXGA), 640 x 480 (VGA), 320 x 240 (QVGA) in 160 x 120 (QQVGA), na sekundo pa lahko zajame do 30 sličic. Ponuja 2-smerni avdio, vgrajen mikrofon in povezavo za zvočnike. Vse nastavitve kamere pa je mogoče nastavljati kar preko spletnega brskalnika.

Za več informacij o Digicom IP Camera 400HD, se lahko obrnete na podjetje Novalogika d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku