Telefoni
30.10.2012 14:17

Deli z drugimi:

Share

Nad Sony »Gadgeti« navdušen tudi James Bond!

Nad Sony »Gadgeti« navdušen tudi James Bond!
Nad Sony »Gadgeti« navdušen tudi James Bond!

Ob premieri novega kultnega filma o Jamesu Bondu, je Sony predstavil tudi svojo novo linijo izdelkov, ki niso le za tajne agente temveč tudi za navadne uporabnike, ki si s tehnologijo lajšajo vsakdan.

Sony Xperia™ T

Je nov pametni telefon, ki si ga lasti tudi tajni agent James Bond. Novi telefon premore 11,7-cm zaslon visoke ločljivosti Reality Display s tehnologijo Mobile Bravia Engine za izjemno oster prikaz. Kamera na zadnji strani premore 13 milijonov slikovnih pik, ki naredi posnetek iz stanja pripravljenosti v le dobri sekundi. Kamera omogoča tudi snemanje v polni visoki ločljivosti (1080p), sprednja kamera pa premore snemanje v visoki ločljivosti 720p. Priročna je tudi funkcije »One Touch«, ki jo omogoča tehnologija NFC. Z njo lahko namreč enostavno vzpostavimo povezavo s Sony Bravia televizorjem, avtoradiem ali tablico. Da vse skupaj gladko deluje, je vgrajen dvojedrni procesor takta 1,5 GHz najnovejše generacije, ki skrbno ravna z dragoceno električno energijo. Nameščen je operacijski sistem Android 4.0.4, ki bo v prihodnosti nadgrajen na verzijo 4.1 (Jelly Bean). Za tiste, ki jim je pomembna tudi barva, naj povemo, da bo telefon mogoče kupiti v črni, srebrni in beli barvi.

Sony Xperia™ Tablet S

Je že poznana tablica, ki jo odlikuje tanek in lahek aluminijast okvir ter vodoodporen dizajn, ki omogoča uporabo kjerkoli in kadarkoli. Vgrajen je NVIDIA Tegra 3 quad-core procesor in operacijski sistem Android 4.0.3. Za prikazovanje vsebine tablica uporablja 9.4 palični TFT barvni LCD zaslon.

VAIO serija S

Robustneži serije S imajo vgrajen Intel Core i7 procesor in operacijski sistem Windows 7 Ultimate za popolno uporabniško izkušnjo. Grafična kartica vsebuje 2GB pomnilnika, vse skupaj pa je estetsko zapakirano v materiale iz karbonskih vlaken.

Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni

Prijavi napako v članku