Računalništvo, telefonija
05.02.2020 10:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na Zagrebškem velesejmu bo od 21. do 24. aprila pestro

Na Zagrebškem velesejmu bo od 21. do 24. aprila pestro
Na Zagrebškem velesejmu bo od 21. do 24. aprila pestro

Na razstavnem prostoru Zagrebškega velesejma bo v obdobju od 21. do 24. aprila 2020 organiziranih več sejmov:

BIAM – 25. mednarodni sejem obdelovalnih strojev in orodja ter

ZAVAROVANJE – 28. mednarodni sejem varjenja in protikorozijske zaščite. Oba sejma sta osredotočena predvsem na primarne in sekundarne gospodarske dejavnosti.

Kot takšna sta primerna za:

  • predstavitev in promocijo novih tehnologij in sistemov na področju obdelovalnih strojev in orodij, strojev za obdelavo različnih materialov, varjenja, varjenih konstrukcij, materialov in komponent, avtomatizacijo proizvodnje in procesov (robotika, programska oprema in inženiring), naprednih tehnologij, merilnih tehnik, nadzora kakovosti in protikorozijske zaščite;
  • neposreden stik s ponudbo in povpraševanjem ter združevanje proizvajalcev, distributerjev, podjetnikov in investitorjev industrijskega sektorja;
  • izobraževanje, prenos tehnologije in strokovni razvoj.

V dobi globalizacije sta za določeno dejavnost potrebna specializacija in odličnost, saj tehnologija proizvodnje zahteva specializirane subjekte, da lahko določen projekt ugleda luč sveta.

Zanimanje za sodelovanje na teh sejmih, tako za poslovne obiskovalce kot razstavljalce, iz leta v leto narašča. Pričakujemo, da se bo ta trend nadaljeval, še posebej, ker so trenutno kazalniki števila razstavljavcev in razstavne površine že presegli številke iz preteklosti. Sejem Biam in varjenje bo potekal v paviljonih 8, 8A, 9 in 11A.

Tradicionalno sejme spremlja kvaliteten in strokoven program. Potekala bo tudi mednarodna konferenca “KORMAT 2020” – Nerjaveče jeklo – konferenca o materialni zaščiti in industrijski izvedbi, ki jo organizira Hrvaško društvo za zaščito materiala. Hrvaško društvo za varilno tehniko bo v sodelovanju s Katedro za varjene konstrukcije FSB izvedlo seminar na temo “ZAVAROVALNI KOORDINATORJI”.


Prijavi napako v članku