Računalništvo, telefonija
17.05.2004 13:29

Deli z drugimi:

Share

N-Gage z novimi igrami in časopisom

Na sejmu Electronic Entertainment Expo (E3), ki te dni poteka v Los Angelesu, je Nokia predstavila vsebino sodelovanj z družbama Capcom in Nihon Falcom, ki bosta dodatno obogatila ponudbo mobilnih iger za platformo N-Gage. Vsem udeležencem industrije mobilnih iger pa namenila revijo N-Gage Insider, ki bo izhajala štirikrat letno.

Sodelovanje med Nokio in podjetjem Nihon Falcom se bo pričelo s priredbo legendarne serije strelskih iger (RPG) Xanadu, ki bodo na voljo predvidoma v zadnjem četrtletju letošnjega leta. V igri Xanadu Next, prirejeni za platformo N-Gage, na Xanadu znova pade temna senca. Ko grozne pošasti prekrijejo zemljo, bujno rastlinje prelepe pokrajine umre. Situacija se dodatno poslabša, ko ugrabijo MOMO, hčerko vaškega poglavarja. Igralec, ki prevzame vlogo mladega in čednega najemniškega vojaka, rešuje MOMO in Xanadu.

N-Gage Insider je interni časopis za prodajalce, distributerje in vse ostale, ki sodelujejo v industriji iger. Izhajal bo štirikrat letno. Vsebuje vse v zvezi s platformo N-Gage – novosti, poglobljene intervjuje z vodilnimi v Nokii in producenti iger, najnovejše informacije v zvezi s prodajno strategijo platforme N-Gage idr.


Prijavi napako v članku