Telefoni
26.04.2021 23:00
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola z zanimivim telefonom in ceno pod 170 evri

Novi Motorola moto g20 za malo denarja ponuja veliko!
Novi Motorola moto g20 za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Motorola nas je tokrat prijetno presenetilo s predstavitvijo pametnega mobilnega telefona, ki bo naprodaj za manj kot 170 evrov. Inženirji podjetja Motorola so novi telefon moto g20 namreč opremili z mobilnim osemjedrnim procesorjem Unisoc T700, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.

Pri pametnem mobilnem telefonu Motorola gmoto 20 je dobro poskrbljeno tudi za zajem fotografij in videoposnetkov, saj so na voljo kar štirje digitalni fotoaparati, in sicer s slikovnimi tipali ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, 8 milijonov slikovnih točk in dvakrat po 2 milijonoma slikovnih točk. Spletna kamera za sebke se ponaša s tipalom ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, nahaja pa se na vrhu zaslona v reži, ki za uporabnika ni moteča.

Eden glavnih adutov pametnega mobilnega telefona Motorola moto g20 je nedvomno baterija. Dolgo avtonomijo delovanja novincu zagotavlja baterija zmogljivosti 5.000 miliamper ur, ki podpira tehnologijo hitrega polnjenja z zmogljivostjo 10 vatov. Tudi visokoločljiv zaslon ni od muh, saj je opremljen s kar 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen operacijski sistem Android 11. Poleg tega najdemo še 3,5-milimetrski vhod za slušalke ter podporo za brezžični povezavi Bluetooth 5.0 in Wi-Fi (802.11ac). Vgrajeni pomnilnik bomo lahko razširili s pomočjo pomnilniške kartice microSD.

Pametni mobilni telefon Motorola moto g20 je v evropskem prostoru naprodaj od konca aprila.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku