Računalništvo, telefonija
27.01.2011 06:37
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Moški brivnik Braun cruZer lahko pomeni konec tradicionalnih brivnikov?

Braun je z linijo cruZer naredil odmik od tradicionalnih moških brivnikov. Brivnik je namenjen britju brade in telesa. Brivniki iz serije cruZer so naravnost idealni za oblikovanje brade, zaradi možnosti uporabe pod tušem, pa priročni tudi za britje celega telesa.
Braun cruZer - konec tradicionalnih brivnikov?
Braun cruZer - konec tradicionalnih brivnikov?

Od uvedbe brivnikov cruZer v letu 2004, so bila njihova priporočila glede britja, oblikovanja in prirezovanja nesporna. Od sprehajalnih poti do surfarskih mest, obožujejo mladi brivci možnost, ki jo nudi cruZer, da ustvarijo osebnost kakršno želijo. Z novo linijo brivnikov cruZer, je sedaj tu popolnoma nov način britja, oblikovanja in prirezovanja dlak kjer koli na telesu: cruZer4 Body&Face.

Telo in obraz

Novi cruZer4 Body&Face: popolna rešitev za celotno telo

Pozabite staromodne brivne sete: novi cruZer4 Body&Face pokriva vse osnovne zahteve. Je za ponovno polnjenje, vodoodporen in ima značilno obliko. Je vrhunski pripomoček za britje, oblikovanje in prirezovanje dlak na obrazu in telesu, pod prho ali na suhem. Za uporabo brivnika med prhanjem mora biti brivnik napolnjen in ne sme biti priključen na vtičnico električnega omrežja.

Obrijte

SmartFoil™ za iznajdljive

Nova brivna glava brivnika cruZer ima mrežico Braun SmartFoil™ z različno oblikovanimi odprtinami, ki na enostaven in prijeten način zajame dlake, ki rastejo v različne smeri.

Oblikujte

Novo: Oblikovanje z vrtenjem

Vsi novi modeli brivnikov cruZer imajo dvostranski vrtljiv nastavek za oblikovanje, ki omogoča boljše oblikovanje in britje daljših dlak, kot kdajkoli prej.


Novo: Vneta koža – adijo!

Brivnik Braun cruZer s posebnimi varnostnimi zaporami, ki so vgrajene v ohišje brivnika, z nagnjenim prirezovalnikom daljših dlak in z dodanim drsnim trakom, sedaj omogoča boljši vizualni nadzor, izboljšano učinkovitost britja in manjše draženje kože.

Prirežite

Nastavek za prirezovanje brade z več nastavitvami dolžin

Sedaj vam brivnik cruZer, s štirimi nastavitvami dolžin, omogoča prirezovanje dlak na obrazu in telesu na željeno dolžino.

Novo: Popolna kratka brada – enostavno!

Za kratko brado, ki mora biti vedno prave dolžine, imajo novi modeli brivnikov cruZer3 in cruZer4 posebno oblikovan nastavek za prirezovanje kratke brade.

Oblikovan za oblikovanje

Drzen metalen dizajn in močne ergonomične linije postavljajo novo linijo brivnikov cruZer v kategorijo najbolj zaželenih med obstoječimi dizajn izdelki. Njihov teksturiran in na dotik mehak material, zagotavlja optimalen oprijem tudi z mokrimi rokami.

Kje kupiti brivnik Braun cruZer?

Izbirate lahko med dvema zanimivima modeloma:

Braun cruZer4 Z60

Novi brivnik divje modre metalne barve cruZer4 Body&Face, za ponovno polnjenje. Brivnik je možno uporabljati med prhanjem, vendar mora biti napolnjen in ne sme biti priključen na vtičnico električnega omrežja. Brivniku je priloženo stojalo za polnjenje in nastavek za prirezovanje brade z več nastavitvami dolžin.

Podrobnosti in nakup – KLIKNITE TUKAJ.

Braun cruZer3 Z50

Namenjen je uporabnikom, ki jim možnost uporabe pod tušem ni pogoj za nakup brivnika. To je tudi edina bistvena razlika med modeloma. Brivniku cruZer3 je priloženo stojalo za polnjenje in nastavek za prirezovanje brade z več nastavitvami dolžin.

Podrobnosti in nakup – KLIKNITE TUKAJ.

Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več