Hi-fi sistemi
07.10.2012 10:40

Deli z drugimi:

Share

Močni basi in sodoben dizajn – Logitech

Močni basi in sodoben dizajn – Logitech
Močni basi in sodoben dizajn – Logitech

Logitech je razkril najnovejši dodatek k svoji liniji sistemov PC zvočnikov, Logitech® sistem zvočnikov Z553. S kristalno čisto akustiko in močnimi basi napravijo ti zvočniki drzen vtis s čistim in sodobnim dizajnom, ki okrepi izgled vašega bivalnega prostora.

Logitech sistem zvočnikov Z553 vključuje dva satelitska zvočnika in down-firing ojačevalec z močjo 40 vatov (RMS), za obdajajoč zvok, ki vašo priljubljeno zabavo povzdigne na naslednji nivo. S priključkom RCA in dvema 3,5mm pomožnima priključkoma lahko na enostaven način istočasno povežete do tri naprave — PCje ali Mace, predvajalnike glasbe in DVDjev, televizorje ter konzole za igre, pametne telefone in še več. Zvočnikom je priložena tudi krmilna enota ravno pravšnje velikosti, s katero lahko prevzamete popoln nadzor nad glasnostjo in basi.

Zahvaljujoč njegovi kompaktni in vsestranski zasnovi, se lahko videz in zvok sistema zvočnikov še optimizirata. Satelita sta nameščena na prilagodljivih kovinskih stojalih, ki ju je moč nagibati gor in dol ali po želji montirati na steno. Poleg tega vam priloženi 2-metrski kabli omogočajo dodatno svobodo pri izpopolnjevanju namestitve.

Za Logitech sistem zvočnikov Z553 se pričakuje, da bo v Sloveniji na voljo oše ta mesec, po predlagani maloprodajni ceni 129,99 €.

Vas zanima več iz te teme?
Logitech zvočniki

Prijavi napako v članku