Računalništvo, telefonija
30.09.2015 19:31
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mini računalnik Renkforce Ultra HD Android Box

Uživajte v neverjetnih funkcijah mini računalnika Renkforce Ultra HD Android Box.
Mini računalnik Renkforce Ultra HD Android Box
Mini računalnik Renkforce Ultra HD Android Box

S podporo številnih formatov in z že nameščenim medijskim predvajalnikom XBMC je tudi odličen za uporabo kot medijski predvajalnik. Prek trgovine Google Play imate dostop do več kot 800.000 aplikacij in lahko svoj televizor kot bi mignil preobrazite v pametni televizor najnovejše generacije. S svojimi kompaktnimi merami se enota tudi odlično vključi v vaše bivalno okolje. S številnimi aplikacijami imate na voljo skoraj neomejene funkcije. Lahko surfate po internetu, kontaktirate svoje prijatelje prek Facebook-a, igrate najnovejše igre ali predvajate svoje videoposnetke in glasbo s kartice microSD ali trdega diska.

Predvajanje 4K (UHD) in 3D Blu-ray vsebin
Zmogljive komponente mini računalnika Renkforce Ultra HD Android™ Box omogočajo, da lahko predvajate tudi 4K (UHD) vsebine s 3840 x 2160 slikovnimi točkami s trdega diska ali kartice microSD. Priključek HDMI™ 1.4 prav tako omogoča predvajanje najnovejših 3D Blu-ray medijev. Enota se lahko poleg tega pohvali z že nameščenim medijskim predvajalnikom XBMC in podporo za številne video, avdio in glasbene formate.

Velika zmogljivost
Zmogljiv štirijedrni procesor s 4 x 2,0 GHz, grafična kartica z osemjedrnim procesorjem, 2 GB RAM delovni pomnilnik in operacijski sistem Android™ 4.4 Kitkat so odlično usklajeni med seboj. Tako lahko kadarkoli izkoristite tekoče predvajanje svojih najljubših vsebin.

Raznolikost
Sami se lahko odločite, če boste uporabljali Ultra HD Android™ Box kot mini računalniški sistem, enoto za pametni televizor ali večpredstavnostni predvajalnik. Vsako napravo z zaslonom in vhodom HDMI™ lahko spremenite v svojo večpredstavnostno centralo, pa naj bo to televizor, računalniški monitor ali celo projektor. Ta mini računalnik je tudi idealen za uporabo v kombinaciji z digitalno tablo ali kot medij v konferenčnih prostorih. Ne potrebujete več dragega osebnega računalnika, poleg tega pa tudi privarčujete s prostorom in energijo.

Raznolikost priključkov
Za optimalen sprejem je poleg Bluetooth® 4.0 vgrajen tudi hiter WLAN z 802.11 a/b/g/n, ki hkrati omogoča velik domet in visoko hitrost prenosa podatkov. Poleg priključka HDMI™ 1.4 imate na voljo dva polnovredna USB-priključka. Tako lahko priključite na primer trdi disk, miško in tipkovnico, internetni ključ 3G ali kamero za video klepete. Naprava poleg tega nudi tudi optični avdio izhod S/PDIF, LAN-priključek, Micro-USB OTG-priključek (naprava prevzame funkcijo gostitelja) in režo za kartico microSD.

Preberite več in naročite! >>

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku