Računalništvo, telefonija
06.05.2008 09:40

Deli z drugimi:

Share

Mikrocop odpira nov storitveni center v Trbovljah

S 1. majem 2008 je Mikrocop odprl nov storitveni center v Trbovljah. Center bo deloval v prostorih NLB Zasavje in bo poleg lokacij v Mariboru, Kopru in Naklem že četrti storitveni center podjetja Mikrocop.

Uspešno 15-letno sodelovanje Mikrocopa z NLB Banko Zasavje na področju upravljanja in hrambe dokumentov bodo odslej nadgradili s tesnejšim poslovnim sodelovanjem, saj bo Mikrocop v zunanje izvajanje prevzel celotno funkcijo upravljanja in hrambe dokumentov, ki jo je do sedaj NLB Banka Zasavje izvajala sama. S celotnim prevzemom storitev upravljanja in hrambe dokumentov za potrebe NLB Zasavje, Mikrocop v Zasavski regiji odpira prvi tovrstni storitveni center, ki bo storitve upravljanja in hrambe dokumentov lahko ponudil številnim podjetjem in organizacijam tudi v širši Zasavski regiji.

V storitvenem centru Trbovlje bodo sprva štirje redno zaposleni, ki so istovrstne naloge opravljali že v NLB Zasavje. Sklenitev sporazuma med upravo NLB Zasavje, Sindikatom bančnih delavcev in Mikrocopom o prevzemu zaposlenih je eden ključnih dosežkov pogajanj, saj so s tem dosegli ohranitev delovnih mest v regiji. Pričakujejo pa tudi, da se bo število zaposlenih sčasoma še povečalo.


Prijavi napako v članku