Računalništvo, telefonija
22.09.2008 07:55
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitechovi vsesmerni zvočniki Z-5

Pred leti smo bili priča izjemni poplavi hišnih kinov, kjer smo morali za kvaliteto kar globoko seči v svoj žep, sedaj pa se pojavljajo cenejše variante, ki obljubljajo podoben zvočni efekt. Eno izmed takšnih podjetij je Logitech, ki bo s koncem tega meseca poslalo na tržišče svoje vsesmerne stereo zvočnike Logitech Z-5 po ceni sprejemljivi za vsakega potencialnega kupca.

Vprašanje je, v čem se Logitechovi zvočniki razlikujejo od drugih. Za razliko od

običajnih računalniških zvočnikov, ki usmerjajo zvok v samo eno smer, uporabljajo zvočniki Logitech Z-5 vsesmerno akustiko, ki ustvarja bistveno bolj obsežno, 360-stopinjsko zvočno polje s kvalitetnejšim signalom, kar je posebej dobrodošlo, če veliko premikate svoj (prenosni) računalnik po stanovanju ali pisarni. Zvočniška tehnologija, ki smo jo do sedaj lahko zasledili le v dragih sistemih hišnega kina, imenovana vsesmerna akustika, uporablja v zvočnikih Logitech Z-5 naprej in vzvratno potiskajoče gonilnike, zaradi doseganja enakomerne reprodukcije zvoka v vseh smereh.

Ne glede na to, ali poslušate vašo priljubljeno pesem, ali pa gledate video zapis na spletnem strežniku, boste uživali v bogatem, razločnem zvoku z minimalnim popačenjem – v vsakem kotu vaše sobe. Poleg kvalitetnega digitalnega zvoka, zvočniki Z-5 omogočajo tudi hitro priključitev na katerikoli PC ali Mac računalnik s pomočjo USB priključka, zato ne rabite napajalnega adapterja ali baterije. Omogočajo pa tudi brezžično upravljanje preko gladkega daljinskega upravljalca.

Predvidena cena izdelka bo €79,90. Več informacij pa poiščite na spletni strani proizvajalca.


Prijavi napako v članku