Računalništvo, telefonija
05.02.2019 13:35
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmark okrepil ponudbo tiskalnikov za poslovna okolja

Podjetje Lexmark je predstavilo novo družino izdelkov, poimenovano Two Series, s katerimi bo okrepilo svojo ponudbo tiskalniških rešitev v segmentu majhnih in srednje velikih podjetij. Novi tiskalniki in večopravilne naprave so namenjeni manjših delovnim skupinam, ki od kompaktne naprave pričakujejo enostavno in varno tiskanje, kopiranje in faksiranje ter prijaznost do uporabnika.
Lexmark okrepil ponudbo tiskalnikov za poslovna okolja
Lexmark okrepil ponudbo tiskalnikov za poslovna okolja

T.i. mikro delovne skupine v podjetjih, kot so majhna in zagonska podjetja ter podružnice, tipično sestavljajo dva do štirje zaposleni. Tem sta namenjena dva črno-bela tiskalnika Lexmark B2236dw in dve novi večopravilni napravi Lexmark MB2236adw, ki tiskanju dodata še funkcije skeniranja, kopiranja in faksiranja dokumentov.

“Ne glede na velikost podjetja je Lexmark osredotočen na to, da strankam pomaga minizirati stroške tiskanja in obremenitev oddelka IT,” je povedal vodja prodaje v družbi Lexmark Sammy Kinlaw in dodal: “Majhna podjetja si ne moremo privoščiti izgub časa in denarja za vsakoletne posodobitve svoje IT-opreme. V Lexmarku smo nove naprave načrtno zasnovali kot trpežne in hitre delavce z dolgo življenjsko dobo.”

Mikro delovne skupine in majhna podjetja so hitro rastoča kategorija, saj poročilo ADP/Moody’s Analytics ugotavlja, da je bilo v ZDA zgolj v decembru 2018 ustvarjenih 89.000 novih majhnih podjetij. Lexmarkova ponudba za ta segment uporabnikov stavi na zmogljive črno-bele modele, ki lahko v minuti izpišejo do 36 strani dokumentov (večopravilna naprava zmore hkrati še skenirati do 25 strani dokumentov v minuti) in so serijsko opremljeni s funkcijo obojestranskega tiskanja kot tudi brezžično povezljivostjo Wi-Fi, kar še olajša tiskanje z mobilnih naprav. Vse naprave premorejo tudi celovite varnostne rešitve in mehanizme, enake kot pri modelih za poslovno rabo.

Nove naprave so kompaktnih mer, pri čemer tiskalnik Lexmark B2236dw tehta le dobrih 7, večopravilna naprava Lexmark MB2236adw pa 11 kilogramov. Skromne zunanje mere tudi olajšajo postavitev v vsakem poslovnem okolju.

“Kljub skromni velikosti in teži so nove naprave ohranile vse lastnosti, zaradi katerih stranke izberejo Lexmark, vključno z vrhunsko varnostno zaščito in serijsko brezžično ter mobilno povezljivostjo,” je dejal vodja produktnega marketinga v družbi Lexmark Chris White in dodal: “Napredno upravljanje z energijo skrbi za nižjo porabo energije, zato so novi tiskalniki prijazni tako do okolja kot tudi proračuna majhnih podjetij.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku