Življenjski slog
05.11.2021 12:00

Deli z drugimi:

Share

Laser Level: multifunkcijska libela za amaterje in mojstre

Ste kdaj vstopili v prostor, po možnosti popolnoma novega stanovanja ali hiše, in opazili, da so stene ali ploščice krive? Zagotovo ste se vprašali, ali je gradbeni mojster pozabil uporabiti »vaservago«. Tako kot mojster ni znal uporabljati »vaservage«, večina ljudi ne pozna slovenske besede za vaservago. Izraz, ki se največkrat uporablja je vodna tehtnica ali manj poznan izraz libela. Kakor koli že libela je nepogrešljivo orodje pri prenovi ali postavitvi novih prostorov. Že osnovna različica vodne tehtnice vam lahko občutno lajša življenje pri gradbeni prenovi. Z bolj napredno različico, kot je to multifunkcijska tehtnica Laser Level, pa lahko poskrbite, da je vsak kot, vsaka stena in ploščica postavljena natančno in točno tam, kjer si želite. Kje jo lahko dobite? Pri spletnem prodajalcu Cafago, ki vam ob tej priložnosti ponuja dodaten popust. Na TEJ POVEZAVI lahko libelo Laser Level dobite za ugodnih 39,89 evrov.

Zakaj ravno Laser Level?

Laser Level libela ali laserska tehtnica je inštrument visoke kakovosti. Ima 16 4D linij za precizno pozicioniranje in vgrajenim samonivelirnim sistemom, ki zagotavlja fleksibilnost in stabilnost. To pomeni, da lahko Laser Level postavite tudi na neravno površino (do 3° naklona) in boste vseeno lahko natančno izmerili prostor. Če je libela postavljena pod večjim naklonom kot 3°, vas bo na to tudi samodejno opozorila. Ima tako navpične in vodoravne laserske linije, kar doda še dodatno priročnost za amaterje in tudi izkušene mojstre. Našli boste tudi funkcijo alarma, ki se bo oglasil, ko boste izven dosega libele.

Poseben magnetni sistem zagotavlja hiter čas izravnave. Laser Level lahko uporabite skupaj s stojalom, s katerim lahko nastavite delovno višino tehtnice. Za namestitev potrebujete le en ¼ vijak. Na steno lahko narišete 360° vodoravno črto ali pa dve navpični črti. Na voljo je tudi funkcija naslona, kar pomeni, da se lahko libelo Laser Level nasloni na steno in opravite svoje delo. Zaradi večstorilne zasnove jo lahko uporabite tako znotraj kot tudi zunaj.

Napravo lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom, s katerim lahko nastavljate laserske črte (navpične in vodoravne). Na hrbtni strani upravljalnika je QR koda, preko katere lahko namestite namensko aplikacijo, s katero lahko upravljate nadzor ravnine. Aplikacija prikazuje tudi stanje baterije (1500 miliamper ur) in podpira glasovne ukaze. Naprava in gumbi so odporni proti obrabi, a vseeno hitro odzivni na vaše ukaze.

Libelo Laser Level lahko še danes naročite pri spletnem prodajalcu Cafago na TEJ POVEZAVI. Akcijska ponudba velja do razprodaje zalog oziroma do konca meseca novembra. Čaka vas še hitra dostava iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
Libela Laser Level

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več