Računalništvo, telefonija
21.05.2012 19:30
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kolo pripravljeno na digitalni svet

Visokotehnološko kolo izjemne oblike!
Visokotehnološko kolo izjemne oblike!

Danes živimo v svetu, kjer je že skorajda vse elektronsko. Elektronska pošta, elektronske knjige, elektronske cigarete in še mnogo več. Da bi kolesarstvo približalo uporabnikom elektronskih storitev, je podjetje Audi predstavilo prototip kolesa, ki je pripravljeno na digitalni svet. Kolo Audi Wörthersee je namreč opremljeno z vsemi »naprednimi pripomočki«, ki se skladajo s sodobnim načinom življenja.

Podjetje Audi bo kolo za sodobne čase predstavilo na turnirju Wörthersee Tour, kjer bodo sodelovali še ostali giganti na področju avtomobilizma, kot so Volkswagen, Seat in Škoda. Visokotehnološko kolo Audi Wörthersee bo opremljeno z na dotik občutljivim zaslonom in kolesnim računalnikom. Slednjega bo seveda mogoče brezžično povezati s pametnim mobilnim telefonom.

Podjetje Audi zatrjuje, da bo njihovo kolo za kolesarje dejansko postalo njihova najbolj priljubljena aplikacija in to v vseh pogledih. Sodobno kolo Wörthersee bo javnosti prvič »v živo« predstavljeno na omenjenem turnirju. Izkušena kolesarja, Julien Dupont in Petra Bernhard, ga bosta preizkusila tako na poligonu z ovirami kot na strmem hribovitem območju. Mi ob tem upamo, da pri kolesu Audi Wörthersee ne bo ostalo le pri prototipu, ampak da ga bo mogoče v bližnji prihodnosti kupiti. Z njim bi zagotovo izstopali iz množice.


Prijavi napako v članku