Obvestila podjetij
26.03.2021 07:40
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Katera slovenska podjetja imajo dobro bonitetno oceno?

Ali se, preden se odločite za nov posel, pozanimate, kakšno je finančno stanje podjetja, s katerim želite poslovati? Preverite, kako podjetje posluje, ali redno plačuje račune in kakšne naroke ima na sodiščih?

Vse to so ključna vprašanja, na katera si je dobro odgovoriti, preden se podate v nov posel.

Na zgoraj zastavljena vprašanja vam pomaga odgovoriti poslovni asistent Bizi, ki na enem mestu združuje vse relevantne podatke za več kot 220.000 slovenskih podjetij in je zdaj na voljo v novi podobi. Dostop do želenih finančnih in drugih podatkov za vsa slovenska podjetja je odslej še hitrejši in preprostejši. V Sloveniji je na primer leta 2019 več kot 77.400 podjetij odlično poslovalo oziroma ni imelo težav s tekočim poslovanjem, na kar nakazuje njihova bonitetna ocena (zeleni ščit) na Biziju.


Kakovostna ocena tveganja je ključ do vašega uspeha

Kako previdni morate biti pri poslovanju z morebitnimi ali z že obstoječimi poslovnimi partnerji, vam nakaže bonitetna ocena podjetja na www.bizi.si. Ta vam nazorno prikaže izčrpen in celovit pregled poslovanja podjetja v preteklem letu. Višja kot je bonitetna ocena, manjše je tveganje za poslovanje s tem podjetjem. Ali je poslovanje s posameznim podjetjem varno ali ne, lahko hitro in preprosto preverite na prenovljenem Biziju, kjer lahko naročniki neomejeno prenašajo in izdelajo bonitetna poročila za izbrana podjetja.

Seveda pa lahko bonitetno oceno preverite tudi za svoje podjetje in se prepričate, kakšno finančno sliko sporočate svojim poslovnim partnerjem in, ali ste na seznamu uglednih in zaupanja vrednih podjetij.

Kako poiskati nove in zanesljive poslovne partnerje?

Kako pripraviti seznam podjetij, ki so vaše morebitne stranke? Svetujemo vam, da se priprave seznama lotite postopoma. Najprej s pomočjo naprednega iskalnika na Biziju, ki ponuja več kot 50 različnih kriterijev, poiščite podjetja, ki ustrezajo vašim zahtevam (na primer podjetja iz dejavnosti “računalništvo in informatika”, iz osrednje Slovenije, ki imajo več kot 50 zaposlenih in imajo pri bonitetni oceni tako imenovani zeleni ščit). Tako segmentirana baza podjetij, ki jih lahko dodate tudi v svoj portfelj ali pa izvozite v Excel, je odlična podlaga za začetek iskanja novih poslovnih partnerjev.

Ustvarite svoj priročen CRM

Izdelane baze podjetij lahko še dodatno filtrirate, dodajate nove kriterije ali odstranjujete obstoječe, izbrana podjetja dodate v primerjavo, jih shranjujete v posebne kategorije, dodajate nova podjetja, odstranjujete tista, ki ne ustrezajo več vašim zahtevam ter tako sproti ažurirate svojo bazo potencialnih strank. 

Pri posameznem podjetju lahko pod Moje zabeležke dodajate razne opombe, prihajajoče sestanke, telefonske klice in druga pomembna obvestila ter tako ustvarite svoj mini CRM, s pomočjo katerega vodite evidenco vseh aktivnosti, povezanih z določenim podjetjem. Izbrana podjetja lahko dodate tudi v Bizi obveščevalec, ki vas bo vsakodnevno, prek e-pošte ali SMS sporočil obveščal o ključnih spremembah in informacijah, kot so na primer:

  • morebitne blokade ali zaprtje TTR,
  • objave sodišč,
  • spremembe podatkov v Poslovnem registru Slovenije in
  • finančne ocene.

Vse aktualne spremembe lahko pregledujete tudi v Mojem Biziju.

Preden sklenete posel, raziščite in analizirajte trg

Pri sklepanju poslov bodite preudarni in resnično temeljito preverite, s kom vstopate v poslovni odnos. Zaupajte pravim podatkom o podjetjih in zgradite odnose na pravih temeljih. Raziščite, kaj vam ponuja poslovni asistent Bizi.

Preizkusite BREZPLAČNI testni dostop >> http://bit.ly/bizi-brezplacni

S polnim dostopom Bizi so podatki o slovenskih podjetjih na dosegu roke. 


Vas zanima več iz te teme?
Bizi si poslovni imenik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več