Računalništvo, telefonija
16.07.2015 12:37

Deli z drugimi:

Share

Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %

Kako lahko s podrobnim poznavanjem vedenja potrošnikov in optimizacijo spletnih strani povečate organski obisk spletne strani?
Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %
Kako je S.K.I.F.U.N. v enem letu povečal organski obisk spletne strani za 136 %

S.K.I.F.U.N., vodilni ponudnik smučarskih izletov in dopustov na slovenskem trgu, je v enem letu povečal organski obisk na svoji spletni strani za 136 %.

V Red Orbitu smo s podrobnim poznavanjem vedenja potrošnikov na spletu vodili naročnika pri razvoju novih pristajalnih strani in s pomočjo optimizacije spletnih strani uspeli pozicionirati spletno stran kot pomemben vir informacij za vse, ki jih zanimajo smučarski izleti in dopustovanje ter novosti v smučarski industriji.

Cilji

S.K.I.F.U.N., tako kot že samo ime nakazuje, želi narediti smučanje zabavno. Naš cilj je bil povečati prepoznavnost spletne strani na spletnih iskalnikih in s tem na spletno stran privabiti čim večje število relevantnih uporabnikov. S strateškim pozicioniranjem na spletnih iskalnikih smo želeli uporabnikom ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo skozi celotni odločevalski proces in s tem posledično tudi povečati število rezervacij preko spletne strani.

Stanje pred začetkom projekta

Spletna stran ni bila narejena v skladu s spletnimi standardi, kar je povzročalo težave tako uporabnikom, kot tudi spletnim iskalnikom. Spletna stran je na iskalnikih rangirala slabo. V večini primerov se je med iskalnimi rezultati pojavljala samo domača stran, kar za uporabnika ni optimalno. Naš cilj je bil uporabniku ponuditi najbolj relevantno vsebino glede na njegovo iskanje. Poleg tega so imeli uporabniki tudi težave z razumevanjem spletne strani in navigacijo po sami strani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RED ORBIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RED ORBIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RED ORBIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku