Spletni brskalniki
18.04.2021 08:56
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako se najenostavneje vrniti v iskalno polje iskalnika Google?

Iskanje s spletnim iskalnikom Google je postalo še enostavnejše!
Iskanje s spletnim iskalnikom Google je postalo še enostavnejše!

Google je trenutno najbolj priljubljen spletni iskalnik na svetu, predvsem zaradi tega, ker lahko z njim najdemo skorajda vse, kar iščemo. Brez njega bi bilo mnogi zmed nas praktično izgubljeni. To sicer ne preseneča, saj programerji podjetja Google v razvoj njihovega spletnega iskalnika vlagajo veliko.

Če tudi vi veliko prisegate na spletni iskalnik Google, imamo odlično novico za vas. Programerji podjetja Google so namreč poenostavili način, kako se vrniti v iskalno polje njihovega brskalnika. Za to namreč odslej zadošča le, če pritisnemo na tipko »/«.

Podjetje Google je o novosti že pričel obveščati uporabnike njihovega spletnega brskalnika. Obvestilo je prikazano na spodnji desni strani zaslona. To se prikaže vsakič, ko uporabnik pritisne katerokoli tipko na strani z iskanimi zadetki. Novo možnost so uporabniki seveda zelo dobro sprejeli.

Programerji podjetja Google so tudi poenostavili prikaz povezave. Če pritisnemo na tipko »tab« na strani s prikazanimi zadetki, se spletne strani odprejo brez potrebe po uporabi računalniške miške ali tipkovnice. To še dodatno pohitri iskanje vsebin s priljubljenim spletnim iskalnikom.


Prijavi napako v članku